Recycling

De recyclingbijdrage / verwijderingsbijdrage voor nieuwe brom- en snorfietsen is voor 2012 vastgesteld op een bedrag van €10.00 incl. BTW.

In maart gaat Scooter Recycling Nederland (SRN) officieel van start. De recyclingbijdrage is een bedrag dat u vanaf 1 maart 2012 moet betalen bij de aanschaf van een nieuwe scooter. Deze bijdrage maakt het mogelijk om een systeem voor inname en recycling van brom- en snorfietsen te realiseren.

Het idee is om met de recyclingbijdrage ook toekomstige milieugerelateerde projecten voor de brom- en snorfietsenbranche / -sector te kunnen bekostigen. De recyclingbijdrage is nu vastgesteld op €10.00 bij aankoop van een nieuwe scooter.

U kunt uw oude scooter of bromfiets bij ons inleveren voor recycling. U krijgt dan direct een vrijwaring mee !!!

Contact

Scooterport
Thurledeweg 81
3044ER Rotterdam

Tel: 010-2308338
E-mail: [email protected]

KvK: 24471387
BTW: NL133830196B02

Plattegrond

Recycling

Met de recyclingbijdrage is het idee om ook toekomstige milieugerelateerde projecten voor de brom- en snorfietsenbranche / -sector te kunnen bekostigen.

Lees meer

Demontage

Als u uw bromfiets, scooter of snorfiets met een Nederlands kenteken wilt laten slopen of laten vrijwaren, kan dat bij Scooterport. Wij zorgen ervoor dat de registratie in het kentekenregister van de RDW wordt beëindigd, zodat het voertuig niet meer op uw naam staat.


Afhankelijk of uw voertuig daadwerkelijk in het geheel gesloopt wordt of dat bepaalde onderdelen nog bruikbaar zijn, zijn de door u te maken kosten minimaal € 30,00.

Lees meer

Maandaanbieding november 2018:

Goed gemutst de winter door met het SYM-winterpakket !!
Een SYM-scooter heb je voor iedere dag! Ook in de winter wil je lekker blijven rijden, zonder te blauwbekken van de kou. Daarom regel je nu je SYM-winterpakket bij jouw dealer. Extra voordelig met 20 Euro korting én met een GRATIS SYM-muts. Daar heb je vast (warme) oren naar!
Kom stijlvol en de winter door met het Peugeot Winterpakket!
Voor de volle 100%, dat ga jij met je Peugeot. Ook in de winter; dan tem je jouw leeuw met het Peugeot Winterpakket, bestaande uit een beenkleed en handmoffen. Een extra wintervacht voor jou en je leeuw; daar krijg je het warm van! Nog warmer als je weet dat je 10 euro korting krijgt en een GRATIS Peugeot gadget.
Deze actie is geldig tot 31 januari.

Lees meer