Welkom bij Scooterport!
De officiële Kymco, Peugeot en SYM dealer van Rotterdam!

Over ons

Scooterport bestaat 10 jaar. Bij Scooterport in Rotterdam werken monteurs met liefde voor het vak. Dit betekent voor u als klant dat u kunt rekenen op kwaliteit. Scooterport combineert kwaliteit en kennis met zorg en aandacht. Voor u en uw scooter.

In Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen staan wij bekend om onze snelle service en het voldoen aan de wensen van de klant. Scooterport doet alles wat in haar vermogen ligt om u tevreden te stellen.

Wilt u een nieuwe scooter kopen dan bent u bij Scooterport aan het juiste adres. Wij zijn de officiële Kymco, Sym en Peugeot dealer in Rotterdam. Daarnaast verkopen wij andere merken nieuwe scooters van excellente kwaliteit zoals Piaggio,Tomos en Neco. U kunt natuurlijk altijd komen kijken in onze showroom.

Bent u geïnteresseerd in een tweedehands scooter of wilt u uw scooter verkopen, ook dan kunt u bij Scooterport in Rotterdam terecht. Na een tweedehands scooter ingekocht te hebben zorgen wij er technisch en esthetisch voor dat de scooter in optimale staat is. U koopt een tweedehands scooter die door u zal worden ervaren als nieuw!

Leverancier

Wij zijn ook leverancier van:

  • Piaggio
  • Yamaha
  • Vespa
  • Neco

Neem een kijkje in onze webshop!!!

Bezoek webshop

Al onze prijzen zijn inclusief rijklaar maken.

  • Scooterport
  • Scooterport
  • Scooterport
  • Scooterport

Contact

Scooterport
Thurledeweg 81
3044ER Rotterdam

Tel: 010-2308338
E-mail: [email protected]

KvK: 24471387
BTW: NL133830196B02

Plattegrond

Recycling

Met de recyclingbijdrage is het idee om ook toekomstige milieugerelateerde projecten voor de brom- en snorfietsenbranche / -sector te kunnen bekostigen.

Lees meer

Demontage

Als u uw bromfiets, scooter of snorfiets met een Nederlands kenteken wilt laten slopen of laten vrijwaren, kan dat bij Scooterport. Wij zorgen ervoor dat de registratie in het kentekenregister van de RDW wordt beëindigd, zodat het voertuig niet meer op uw naam staat.


Afhankelijk of uw voertuig daadwerkelijk in het geheel gesloopt wordt of dat bepaalde onderdelen nog bruikbaar zijn, zijn de door u te maken kosten minimaal € 30,00.

Lees meer

Maandaanbieding november 2018:

Goed gemutst de winter door met het SYM-winterpakket !!
Een SYM-scooter heb je voor iedere dag! Ook in de winter wil je lekker blijven rijden, zonder te blauwbekken van de kou. Daarom regel je nu je SYM-winterpakket bij jouw dealer. Extra voordelig met 20 Euro korting én met een GRATIS SYM-muts. Daar heb je vast (warme) oren naar!
Kom stijlvol en de winter door met het Peugeot Winterpakket!
Voor de volle 100%, dat ga jij met je Peugeot. Ook in de winter; dan tem je jouw leeuw met het Peugeot Winterpakket, bestaande uit een beenkleed en handmoffen. Een extra wintervacht voor jou en je leeuw; daar krijg je het warm van! Nog warmer als je weet dat je 10 euro korting krijgt en een GRATIS Peugeot gadget.
Deze actie is geldig tot 31 januari.

Lees meer