"Alles wat je nodig hebt, zit in jezelf "


Focus van de maand:
Geef jezelf en je omgeving een heel GROOT cadeau voor de komende
feestdagen..... breng meer aandacht in je leven. Enjoy the moment!

Weet je wat de vertaling is van het engelse woord present? Het betekent zowel cadeau als de tegenwoordige tijd (O.T.T.) oftewel dit moment, het NU. Zou het een cadeau zijn om in het NU te leven, volop met je aandacht in het huidige moment?

Mindfulness is een stroming die je steeds meer hoort en waar steeds meer mensen in geinteresseerd zijn in de huidige hectische maatschappij waar we in leven. Het doel ervan is dat je ernaar streeft om in het NU te leven. Oftewel je bent je bewust van de dingen die je doet op het moment dat je het aan het doen bent. Door bewust te zijn van je handelen en daarop gefocust te zijn creëer je meer kwaliteit van leven. Het blijkt tevens uit onderzoek dat je veel effectiever bent als je 1 ding doet en dit afrond, voordat je aan iets anders gaat beginnen. Meerdere dingen tegelijkertijd ondernemen blijkt juist de kwaliteit te verminderen. En daarbij komt dat je energie veel beter op peil blijft als je meer aandacht in je leven brengt.

Afmaken waar je mee bezig bent, kan hierbij een interessante focus zijn voor jezelf. Bij deze nodig ik je graag uit om de komende maand eens te ervaren wat dit met je gemoedstoestand doet als je hier bewuster mee aan de slag gaat. Aandacht = FLOW zou je kunnen zeggen in plaats van 1 + 1 = 3.

Zo zijn er veel aspecten die je als concreet gereedschap vanuit De Piramide van Inzicht ® kunt toepassen om de FLOW in jouw team te stimuleren, waardoor dit uitermate positieve effecten heeft voor een organisatie. Vitale medewerkers, managers en directie zorgen voor een vitale organisatie is mijn ervaring

NU ALS FILM TE ZIEN.... OUTDOOR TRAINING TOURSKIËN IN DE ALPEN.

Het is mogelijk om een outdoor training op maat te realiseren in de Alpen door middel van bijvoorbeeld tourskiën of sneeuwschoen wandelen. Deze outdoor training wordt begeleid door een berggids. Evert Heintz verzorgt de training. Naast een fantastisch avontuur met elkaar creëert deze opzet een ideale mogelijkheid om De Piramide van Inzicht ® concreet te ervaren in de praktijk. Een bijzonder effectieve manier om teambuilding optimaal toe te leren passen. Een training en ervaring voor het leven!

Met behulp van De Piramide van Inzicht ® kunnen we een op maat gemaakte training creëren afgestemd op de wensen van de organisatie of een coachingstraject gericht op jouw individuele wensen.

Voor meer informatie over teambuilding, vitaliteitsmanagement en meer lol in je werk hebben kun je vrijblijvend contact opnemen met Evert Heintz . En op onze website is meer te vinden over training & coaching op het gebied van onder andere Verantwoordelijkheid en Mindset.

De Piramide van Inzicht ®

Nieuw bij Insight Adventure!

Inspirerend bedrijfsuitje? Combineer outdoor activiteiten met De Piramide van Inzicht ® en je hebt de ideale mix tussen teambuilding en een bijzonder leuke ervaring met je team. Een beleving die je altijd bij blijft en duurzaam effect heeft op de teamspirit.

Bedrijfstraining The Power of Insight 2-Days Experience
2 dagen ervaren en toepassen van de Piramide van Inzicht ® gecombineerd met outdoor activiteiten in de Belgische Ardennen. Ervaar uw eigen kracht en mogelijkheden en de eenvoud om ze in te passen in het dagelijks werk.

Als ervaren trainer & coach is Evert Heintz opgenomen in het boek Coach Successen wat is gepresenteerd tijdens de Regio Businessdagen in het Beursgebouw te Eindhoven.
Meer informatie of om het boek te bestellen. Lees verder

Insight Adventure heeft De Tour for Life (het Team Artsen Zonder Grenzen 2) afgelopen augustus gespronsort, 1250 kilometer fietsen in 8 dagen. Jan en Barbera Eeken die in het team fietsten hebben het er heel goed vanaf gebracht en hebben de Tour for Life met glans volbracht. Uiteraard hebben we ze vol enthousiasme ontvangen bij de finish op de Cauberg in Limburg. Van hart gefeliciteerd Jan & Bar met deze topprestatie!


AGENDA INSIGHT ADVENTURE:
  • Op vrijdag 12 oktober start er weer een nieuwe particuliere training The Power of Insight 1. Wil jij ook je leven verrijken? Je kunt je nu nog aanmelden. of bel voor meer informatie 0251 828500. Lees verder.

    Tevens start op woensdag 17 oktober 2012 een nieuwe particuliere training The Power of Insight 2. Het is een verdere verdieping van de eerste cursus. Bij interesse in deze vervolgtraining kun je je hier nog aanmelden of bel voor meer informatie 0251 828500.

  • Wil jij ook een Villa Felderhof ervaring meemaken? Beleef dan het het Inspiratie- en Vitaliteitsweekend in 2013.
    Een paar dagen even helemaal voor jezelf! en ..... een kado voor je leven in Chambre d'Hôte Le Paradis! Lees verder voor meer informatie.

Naast bovengenoemde trainingen verzorgt Insight Adventure diverse andere trainingen. De verschillende mogelijkheden hierbij zijn:

Coaching
Insight Adventure verzorgt individuele coaching binnen het bedrijfsleven en de overheid gericht
op het gezond en gemotiveerd houden van de mensen binnen de organisatie en het herstellen
van een burnout .

Evert Heintz
Wil je meer weten over de Training & Coaching van Insight
Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: 0652171336
E-mail: evert@insightadventure.nl

Insight Adventure Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964ES Heemskerk
Tel:
Ken je iemand die interesse heeft in de maandelijkse Insight Adventure Inspiratiebrief?
Dan nodig ik je van harte uit om deze Inspiratiebrief aan hem of haar door te sturen om zich hier te
kunnen inschrijven.
Bedankt voor het nemen van dit initiatief om dit positieve virus verder te verspreiden!Uitschrijven Insight Adventure Nieuwsbrief