"Alles wat je nodig hebt, zit in jezelf "


Focus van de maand:
Experimenteer eens een maand lang om te leven vanuit 70%. Je zult jezelf verbazen over de positieve gevolgen ervan.

Dat klinkt grappig denk je nu misschien, maar wat bedoel je nu eigenlijk met leven vanuit 70%? Ik zal je er een korte introductie over geven, zodat je er direct de komende tijd mee aan de slag kunt gaan om zelf te ervaren wat het met jou doet.

Als je de hele dag aan het rennen en vliegen bent om alles voor elkaar te krijgen kun je aan het einde van de dag wel eens het gevoel hebben "Wat heb ik vandaag eigenlijk allemaal gedaan?" En tevens de ervaring alsof er weinig uit je handen is gekomen, omdat je zo druk was met allerlei ballen in de lucht houden dat je het allemaal net niet goed afgerond hebt. Deze manier noem ik functioneren vanuit de 100% houding. Juist door alles zo goed en zo snel mogelijk te willen doen raak je het overzicht kwijt en rond je veel dingen niet af, waardoor de kwaliteit van je werk minder is dan dat het zou kunnen zijn. En tevens minder voldoening halen uit je werk door te veel hooi op je vork te nemen.

Begin vanaf vandaag eens om de dingen die je doet aan te gaan vanuit de 70% modus oftewel je doet alles net even een stapje langzamer/ bewuster en met meer aandacht. Je zult merken dat je op deze manier veel meer het overzicht houdt op waar je mee bezig bent. Omdat je meer rust in je hoofd hebt, ben je tevens in staat om je keuzes meer weloverwogen te nemen. En dit betekent dat je op de 70% manier ook nog eens effectiever bent, dan dat je alles op volle snelheid doet. Je zou ook kunnen zeggen, breng eens wat meer aandacht in je leven. Doordat je je bewust bent wat je aan het doen op het moment dat je het aan het doen bent, creëer je automatisch meer kwaliteit van werken en leven.

Uiteraard is er over de 70% regel nog veel meer te vertellen bijvoorbeeld met betrekking tot je ademhaling, waardoor je beter gaat functioneren en je je vitaler gaat voelen.

Zo zijn er veel aspecten die je als concreet gereedschap vanuit De Piramide van Inzicht ® kunt toepassen om de FLOW in jouw team te stimuleren, waardoor dit uitermate positieve effecten heeft voor een organisatie. Vitale medewerkers, managers en directie zorgen voor een vitale organisatie is mijn ervaring

Ben je vanuit je organisatie nieuwsgierig wat je preventief en oplossend allemaal voor je (management) team of jezelf kunt doen, dan is Insight Adventure de aangewezen partner om je hierin te begeleiden.

Naast In-company training combineert Insight Adventure ook training met avontuurlijke activiteiten, Outdoor Training, zoals bijvoorbeeld klimmen en abseilen. Dit is tevens een leuk bedrijfsevenement. Door tijdens deze activiteiten buiten je comfortzone te komen (in je stretschzone) kan het geleerde in de training optimaal toegepast en verankerd worden.

NU ALS FILM TE ZIEN.... OUTDOOR TRAINING TOURSKIËN IN DE ALPEN.

Het is mogelijk om een outdoor training op maat te realiseren in de Alpen door middel van bijvoorbeeld tourskiën of sneeuwschoen wandelen. Deze outdoor training wordt begeleid door een berggids. Evert Heintz verzorgt de training. Naast een fantastisch avontuur met elkaar creëert deze opzet een ideale mogelijkheid om De Piramide van Inzicht ® concreet te ervaren in de praktijk. Een bijzonder effectieve manier om teambuilding optimaal toe te leren passen. Een training en ervaring voor het leven!

Met behulp van De Piramide van Inzicht ® kunnen we een op maat gemaakte training creëren afgestemd op de wensen van de organisatie of een coachingstraject gericht op jouw individuele wensen.

Voor meer informatie over teambuilding, vitaliteitsmanagement en meer lol in je werk hebben kun je vrijblijvend contact opnemen met Evert Heintz . En op onze website is meer te vinden over training & coaching op het gebied van onder andere Verantwoordelijkheid en Mindset.

De Piramide van Inzicht ®

Nieuw bij Insight Adventure!

Inspirerend bedrijfsuitje? Combineer outdoor activiteiten met De Piramide van Inzicht ® en je hebt de ideale mix tussen teambuilding en een bijzonder leuke ervaring met je team. Een beleving die je altijd bij blijft en duurzaam effect heeft op de teamspirit.

Bedrijfstraining The Power of Insight 2-Days Experience
2 dagen ervaren en toepassen van de Piramide van Inzicht ® gecombineerd met outdoor activiteiten in de Belgische Ardennen. Ervaar uw eigen kracht en mogelijkheden en de eenvoud om ze in te passen in het dagelijks werk.

Als ervaren trainer & coach is Evert Heintz opgenomen in het boek Coach Successen wat is gepresenteerd tijdens de Regio Businessdagen in het Beursgebouw te Eindhoven.
Meer informatie of om het boek te bestellen. Lees verder

Insight Adventure heeft De Tour for Life (het Team Artsen Zonder Grenzen 2) afgelopen augustus gespronsort, 1250 kilometer fietsen in 8 dagen. Jan en Barbera Eeken die in het team fietsten hebben het er heel goed vanaf gebracht en hebben de Tour for Life met glans volbracht. Uiteraard hebben we ze vol enthousiasme ontvangen bij de finish op de Cauberg in Limburg. Van hart gefeliciteerd Jan & Bar met deze topprestatie!


AGENDA INSIGHT ADVENTURE:
  • Op vrijdag 12 oktober start er weer een nieuwe particuliere training The Power of Insight 1. Wil jij ook je leven verrijken? Je kunt je nu nog aanmelden. of bel voor meer informatie 0251 828500. Lees verder.

    Tevens start op woensdag 17 oktober 2012 een nieuwe particuliere training The Power of Insight 2. Het is een verdere verdieping van de eerste cursus. Bij interesse in deze vervolgtraining kun je je hier nog aanmelden of bel voor meer informatie 0251 828500.

  • Wil jij ook een Villa Felderhof ervaring meemaken? Beleef dan het het Inspiratie- en Vitaliteitsweekend in 2013.
    Een paar dagen even helemaal voor jezelf! en ..... een kado voor je leven in Chambre d'Hôte Le Paradis! Lees verder voor meer informatie.

Naast bovengenoemde trainingen verzorgt Insight Adventure diverse andere trainingen. De verschillende mogelijkheden hierbij zijn:

Coaching
Insight Adventure verzorgt individuele coaching binnen het bedrijfsleven en de overheid gericht
op het gezond en gemotiveerd houden van de mensen binnen de organisatie en het herstellen
van een burnout .

Evert Heintz
Wil je meer weten over de Training & Coaching van Insight
Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: 0652171336
E-mail: evert@insightadventure.nl

Insight Adventure Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964ES Heemskerk
Tel:
Ken je iemand die interesse heeft in de maandelijkse Insight Adventure Inspiratiebrief?
Dan nodig ik je van harte uit om deze Inspiratiebrief aan hem of haar door te sturen om zich hier te
kunnen inschrijven.
Bedankt voor het nemen van dit initiatief om dit positieve virus verder te verspreiden!Uitschrijven Insight Adventure Nieuwsbrief