"Alles wat je nodig hebt, zit in jezelf."


Quote van de maand:
Een half uur even niets doen per dag levert je nieuwe inspiratie en energie op. Geef het jezelf iedere dag kado!....... omdat jij het waard bent.


Een goede balans tussen inspanning en ontspanning in het dagelijkse leven is een uitdaging in ons dagelijkse leven. Druk, druk, druk is een uitdrukking die steeds meer gebruikt lijkt te worden. Wat kun jij eraan doen om te acteren als stuurman van eigen leven? Een vraag die je jezelf kunt stellen, voordat je een bepaalde activiteit gaat ondernemen is of het je energie kost of dat het je energie oplevert? Je lichaam is een heel wijs instrument en ernaar leren luisteren op deze manier verbetert de kwaliteit van je leven.

Een leuk voorbeeld is TV kijken, want dit is voor veel Nederlanders stiekem een verslaving geworden. Voordat je de TV aanzet kun je bewust kiezen om een bepaald programma te gaan kijken, omdat je dit leuk vindt en dit je energie geeft of inspireert. Veel programma's kosten wat mij betreft energie in plaats van dat het iets toevoegt. Als je gaat zappen en achter de TV gaat hangen kun je een paar uur van je tijd vullen zonder dat het je iets oplevert. Ik nodig je uit om bewuster met je tijd om te gaan als je besluit TV te gaan kijken. De tijd die je dan geen TV kijkt, kun je besteden aan bijvoorbeeld even een half uur niets doen of datgene te doen wat je al zo lang wilde doen en je kwam er steeds niet aan toe. Lees verder

Een ander alternatief voor TV kijken is even een frisse neus halen en een wandeling te gaan maken, eventueel samen met je partner en/of kinderen. Kun je meteen even ontspannen en inspannen tegelijkertijd. En buiten zijn en bij voorkeur in een natuurlijke omgeving is goed voor je gezondheid en innerlijke rust.... even opladen en uitwaaien.

En wat dacht je van sporten op een vast moment in de week om er een gewoonte/ritme van te maken. Doe iets wat je leuk vindt, want dan is het ook gemakkelijker om de regelmaat erin te houden. De drempel kan je nog lager maken voor jezelf door bijvoorbeeld met een vriend of vriendin wekelijks af te spreken om te gaan sporten, zodat je een extra motivatie creëert voor jezelf. Daarnaast is het meteen een stukje quality time!


Nieuw bij Insight Adventure!


Bedrijfstraining The Power of Insight One day Experience In 1 dag duurzaam vitaliseren op een inspirerende locatie en leren om vanuit eigen kracht in je werk te staan. De gehele Piramide van Inzicht® komt hierbij aan bod. Andere locaties in heel Nederland zijn mogelijk.

Bedrijfstraining The Power of Insight 2-Days Experience 2 dagen ervaren en toepassen van de Piramide van Inzicht® gecombineerd met outdoor activiteiten in de Belgische Ardennen. Ervaar je eigen kracht en mogelijkheden en de eenvoud om ze in te passen in je dagelijkse werk.

De geleide meditatie- en ademhalings- CD "Insight Adventure" nu ook op I-tunes en digitaal te downloaden per nummer voor € 0.99 of de gehele CD voor € 8.99.Demo CD "Insight Adventure"


AGENDA INSIGHT ADVENTURE:


September 2010: Train de trainer 3-daagse op de campagne van Noord-Frankrijk. Een paar dagen helemaal voor jezelf!

Doel van de "Train de trainer 3-daagse" is om contact te maken met jouw kern van geluk. Met behulp van de Piramide van Inzicht® krijg je gereedschap aangereikt om dit toe te passen in je dagelijkse leven als trainer en/ of therapeut. Dit geeft je innerlijke vrijheid en blijdschap. Lees verder

Donderdag 23 september 2010 start er weer een nieuwe training “The Power of Insight” voor particulieren. Wil je meer geluk ervaren? Op zoek naar innerlijke rust? Je innerlijke kracht activeren? Gezond leven?... dan nodig ik je van harte uit om de training "The Power of Insight" te volgen! Lees verder

Maandag 11 oktober 2010: Opfrisavond "The Power of Insight"... Een verfrissende avond als up date van de training "The Power of Insight" die je gevolgd hebt. Lees verder.

Naast bovengenoemde trainingen verzorgt Insight Adventure diverse andere trainingen. De verschillende mogelijkheden hierbij zijn:


In-company training
Outdoor training
Maatwerk training

Daarnaast verzorgt Insight Adventure ook individuele coaching binnen het bedrijfsleven gericht op o.a. burnoutpreventie en het herstellen van een burnout.


Evert Heintz
Wil je meer weten over de Training & Coaching van Insight
Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz. Mobiel: 0652171336
E-mail: evert@insightadventure.nl

Insight Adventure Training & Coaching
Jacob van Oostzanenstraat 10
1964ES Heemskerk
Tel:
       

Ken je iemand die interesse heeft in de maandelijkse Insight Adventure Nieuwsbrief? Stuur deze nieuwsbrief dan door aan hem of haar om zich hier te kunnen inschrijven. Bedankt voor het nemen van dit initiatief!

Uitschrijven Insight Adventure Nieuwsbrief