Autovakmeester-Verheijen is een modern geavanceerd bedrijf. We werken met moderne (uitlees)apparatuur. Wij zijn gespecialiseerd in alle merken auto’s (met een diepere kennis voor Renault, BMW en Volkswagen). Wij zijn ook gecertificeerd in elektrische voertuigen.

Per 1 mei zijn wij ook aangesloten bij het landelijk netwerk van NexDrive, service network for next generation cars. Dit is een eigen formule van onderdelendistributeur Alliance Automotive Group Benelux voor het onderhoud aan elektrische en hybride voertuigen. Door onderdeel te worden van NexDrive zorgen wij dat wij ons kunnen profileren als elektrische voertuig specialist. De werkplaats is inmiddels volledig ingericht om ook onderhoud en reparatie aan elektrische en hybride voertuigen uit te voeren voor onze klanten, oftewel wij zijn klaar voor de vraag van morgen.

Onze Occasions

Wat fijn dat u een kijkje neemt op onze website voor een van onze occasions. Hieronder geven wij u meer informatie over de opbouw van onze prijzen en ons bedrijf.

Al onze auto’s worden geadverteerd met all-in prijzen. Dat betekent dat iedere auto wordt afgeleverd met een onderhoudsbeurt waar deze volgens de fabrieksopgave aan toe is zodat de auto 1 jaar of 15.000 km onderhoudsvrij is, een nieuwe APK, € 25,- brandstof, garantie en wordt professioneel gepoetst en gereinigd. Daarnaast is de eerst volgende APK bij ons gratis, indien je deze combineert met een onderhoudsbeurt. Indien je geen gebruik wilt maken van onze all-in prijzen, maar de auto wilt kopen voor een meeneemprijs is dat natuurlijk bespreekbaar. Neem dan even contact met ons op voor verdere informatie.