" Alles wat je nodig hebt, zit in jezelf "
Focus van de maand:

Ik ben 100% verantwoordelijk voor mijn eigen ervaringen.

Ik heb altijd een keuze hoe ik met mijn ervaringen omga.

Hiermee bedoel ik dus niet dat je verantwoordelijk bent voor de gebeurtenissen die je in je leven meemaakt. Wat ik er wel mee bedoel, is dat je altijd een keuze hebt of je in de slachtoffer danwel de verantwoordelijke rol stapt.


Als er bijvoorbeeld iets vervelends gebeurt in je leven kun je de neiging hebben om te denken waarom ik? Het overkomt mij weer. Als je dat doet, plaats je jezelf in de slachtoffer rol en maak je die negatieve ervaring alleen maar groter. "Waar je aandacht aan besteedt, groeit."


Een andere manier om hier mee om te gaan is dat je bewust bent dat je het als een vervelende situatie ervaart. Tegelijkertijd stel je jezelf de vraag wat je ervan kunt leren, hoe kan ik tot een oplossing komen? Op dat moment verplaats je de vervelende situatie naar een mogelijkheid om er van te kunnen leren.


Als we op deze manier naar verantwoordelijkheid gaan kijken zul je merken dat je hiermee de flow in je leven positief gaat beïnvloeden, waardoor werk gemakkelijker gaat verlopen en als uitdagend beleefd wordt, mits je uiteraard op de goede plek zit.


Onlangs hebben we een promo filmpje gemaakt met een korte uitleg over flow om het beeldend te maken wat Insight Adventure zoal voor uw organisatie kan betekenen.


Geniet ervan,
Evert
In januari was ik als weekwinnaar in de categorie training en coaching met Insight Adventure in de uitzending bij BNR Nieuwsradio. Je kunt het interview hier beluisteren.


Zo zijn er vanuit De Piramide van Inzicht ® veel aspecten die je als concreet gereedschap kunt toepassen om de flow in uw team en werk te stimuleren, waardoor dit uitermate positieve effecten heeft op de teamspirit en de vitaliteit van de medewerkers. Kiest u graag voor een vitale organisatie, neem dan eens vrijblijvend contact op met Insight Adventure voor een persoonlijk gesprek hoe we dit kunnen realiseren voor uw onderneming.


~Flow ~ Teambuilding ~ Mindfulness ~ Bedrijfstraining ~ Vitaliteit ~ Coaching ~

Persoonlijke effectiviteit ~ Enjoy the moment ~ Inspirerend ~ Leerzaam ~

De Piramide van Inzicht ®Op zoek naar een inspirerende lezing of presentatie voor uw organisatie?

Bijvoorbeeld hoe je de flow in de organisatie kunt stimuleren door een vernieuwende mindset?

Evert Heintz gebruikt hierbij zijn bergklimongeluk als metafoor, waarbij hij 15 meter in een gletsjerspleet viel en ruim 2 uur lang gefunctioneerd heeft tussen leven en dood. Door De Piramide van Inzicht ® concreet toe te passen wist hij de rust te behouden en de juiste beslissingen te nemen. En dit met letterlijke peilloze diepte onder zijn voeten. Eén misstap zou zijn dood tot gevolg hebben gehad.

Naast Speakers Academy is het nu ook mogelijk om een lezing of inspiratiesessie te boeken via het sprekersbureau Sports Speakers ®.

Voor meer informatie over vitaliteitstraining, teambuilding, vitaliteitsmanagement, energiemanagement, stressmanagement en meer lol in je werk hebben kun je vrijblijvend contact opnemen met Evert Heintz. En op de website is meer te vinden over training & coaching op het gebied van onder andere Aandacht, Mindseten Verantwoordelijkheid.
Inspireer je team of jezelf!

Op zoek naar een inspirerend bedrijfsuitje of bedrijfsevenement?

Combineer dan outdoor activiteiten, zoals bijvoorbeeld klimmen en abseilen, eens met het vitaliteitsmodel De Piramide van Inzicht ® en je hebt de ideale mix tussen teambuilding en een bijzonder leuke ervaring met je team. Een beleving die je altijd bij blijft en duurzaam effect heeft op de teamspirit. Inspirerende locaties in de buurt van uw bedrijf in overleg te bepalen.


Bedrijfstraining The Power of Insight 1-Day Experience
1 dag aan de slag met je team op een inspirerende locatie en je leert belangrijke elementen van De Piramide van Inzicht ® concreet toe te passen. Ont-dek je ongekende vermogens en de eenvoud om ze in te passen in het dagelijks werk. Leer hoe je bewust de FLOW in je leven en werk kunt creëren en stimuleren. Ervaar zelf wat dit voor een invloed heeft op je team en de teamspirit.AGENDA INSIGHT ADVENTURE
Coaching
Insight Adventure verzorgt individuele coaching binnen het bedrijfsleven en de overheid gericht op het gezond en gemotiveerd houden van de mensen binnen de organisatie en het herstellen van een burnout.
Evert Heintz
Wil je meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.


Insight Adventure

Jacob van Oostzanenstraat 10

1964 ES Heemskerk

Tel +31(0) 251 828 500

Mobiel +31 (0)6 52 171 336

E-Mail evert@insightadventure.nl


Wil je graag ervaren wat mediteren (bewust ontspannen) voor jou kan betekenen? Download dan nu de nieuwe app NU mediteren, waarin je begeleid wordt om op een eenvoudige manier te leren ontspannen en je mentale focus te versterken. Door te drukken op onderstaande afbeelding of de QR code te fotograferen krijg je uitleg over de app en mogelijkheid tot downloaden via je smartphone (zowel geschikt voor Apple als Android).
www.insightadventure.nlKen je iemand die interesse heeft in de maandelijkse Insight Adventure Inspiratiebrief? Dan nodig ik je van harte uit om deze Inspiratiebrief aan hem of haar door te sturen om zich hier te kunnen inschrijven.

Bedankt voor het nemen van dit initiatief om dit positieve virus verder te verspreiden!

Uitschrijven Insight Adventure Inspiratiebrief