"Alles wat je nodig hebt, zit in jezelf "
Focus van de maand:

Mediteren is hip. Meer geluk, minder angst en betere concentratie.

Dit is wat voorop de cover van de Libelle staat van vorige week, uitgave 38. Steeds meer mensen hebben behoefte om zichzelf te ontspannen en meer te leren genieten van het moment.


In deze uitgave is een artikel geschreven over meditatie en hoe dit je kan helpen om rust te creëren in de alledaagse hectiek waar we mee te maken hebben. We hebben vaak een druk sociaal leven, op het werk wordt veel van je gevraagd en als je kinderen hebt, dan zorgt dat voor een extra dimensie om de rust te behouden. En hoe kun je dit praktisch inpassen in je dagelijkse ritme?


Mensen die open, oordeelvrij en aandachtig in het leven staan lijken minder stress te ervaren. Psycholoog dr. Ivan Nyklicek en collega’s van de Universiteit van Tilburg onderzochten het effect van een mindfulnesstraining in een experimentele setting en toonde aan dat de training tot minder stress leidt bij de deelnemers.


Mindfulness kan omschreven worden als het bewust waarnemen van ‘wat is’, zonder er direct een etiket op te plakken met ‘goed’ of ’slecht’ en het te willen veranderen. Dit geldt voor zowel gebeurtenissen buiten jezelf, zoals in een file belanden, maar ook en vooral voor gevoelens in jezelf, zoals angst om ergens te laat te komen. Lees verder.


In deze Libelle is onze app Nu mediteren opgenomen om lezers bewust te maken dat je nu ook digitaal kunt leren ontspannen, op ieder moment van de dag als het jou uitkomt. Via je Smartphone of in de iTunes store is de app Nu mediteren te downloaden voor het vitale bedrag van € 1.79.

Als je gratis wilt ervaren wat mediteren met je kan doen, klik dan hier om direct zelf te kunnen ontspannen met behulp van de demo Insight Adventure.


Uiteraard ben ik benieuwd wat je ervaring is met de demo Insight Adventure en je deze zou willen delen met mij.
Zo zijn er vanuit De Piramide van Inzicht ® veel aspecten die je als concreet gereedschap kunt toepassen om de flow in jouw team en jouw leven te stimuleren, waardoor dit uitermate positieve effecten heeft. Vitale medewerkers, managers en directie zorgen voor een vitale organisatie is onze visie en ervaring.


De Piramide van Inzicht ®
NIEUW

Ben je voor je bedrijf op zoek naar een inspirerende lezing hoe je de FLOW in de organisatie kunt stimuleren? Vanaf NU kun je een lezing van Insight Adventure boeken via Speakers Academy ®.

Voor meer informatie over vitaliteitstraining, teambuilding, vitaliteitsmanagement en meer lol in je werk hebben kun je vrijblijvend contact opnemen met Evert Heintz. En op de website is meer te vinden over training & coaching op het gebied van onder andere Beweging en Mindset.
Inspireer je team of jezelf!

Op zoek naar een inspirerend bedrijfsuitje of bedrijfsevenement?

Combineer dan outdoor activiteiten, zoals bijvoorbeeld klimmen en abseilen, eens met het vitaliteitsmodel De Piramide van Inzicht ® en je hebt de ideale mix tussen teambuilding en een bijzonder leuke ervaring met je team. Een beleving die je altijd bij blijft en duurzaam effect heeft op de teamspirit. Inspirerende locaties in de buurt van uw bedrijf in overleg te bepalen.


Bedrijfstraining The Power of Insight 1-Day Experience
1 dag aan de slag met je team op een inspirerende locatie en je leert belangrijke elementen van De Piramide van Inzicht ® concreet toe te passen. Ont-dek je ongekende vermogens en de eenvoud om ze in te passen in het dagelijks werk. Leer hoe je bewust de FLOW in je leven en werk kunt creëren en stimuleren. Ervaar zelf wat dit voor een invloed heeft op je team en de teamspirit.
AGENDA INSIGHT ADVENTURE
Coaching
Insight Adventure verzorgt individuele coaching binnen het bedrijfsleven en de overheid gericht op het gezond en gemotiveerd houden van de mensen binnen de organisatie en het herstellen van een burnout.
Evert Heintz
Wil je meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.


Mobiel: +31 (0)6 52 171 336
E-Mail: evert@insightadventure.nl

Insight Adventure

Jacob van Oostzanenstraat 10

1964 ES Heemskerk

Tel: +31(0) 251 828 500

www.insightadventure.nl


Wil je graag ervaren wat mediteren (bewust ontspannen) voor jou kan betekenen? Download dan nu de nieuwe app NU mediteren, waarin je begeleid wordt om op een eenvoudige manier te leren ontspannen en je mentale focus te versterken. Door te drukken op onderstaande afbeelding of de QR code te fotograferen krijg je uitleg over de app en mogelijkheid tot downloaden via je smartphone (zowel geschikt voor Apple als Android).
www.insightadventure.nlKen je iemand die interesse heeft in de maandelijkse Insight Adventure Inspiratiebrief? Dan nodig ik je van harte uit om deze Inspiratiebrief aan hem of haar door te sturen om zich hier te kunnen inschrijven.

Bedankt voor het nemen van dit initiatief om dit positieve virus verder te verspreiden!

Uitschrijven Insight Adventure Nieuwsbrief