"Alles wat je nodig hebt, zit in jezelf "
Focus van de maand:

Langdurig zitten blijkt ongezond. Kijk de komende maand eens naar jouw

zitgedrag en kom in beweging, want je laat jezelf toch niet zitten?

Langdurig zitten is het nieuwe roken. Hoe lang zit jij gemiddeld per dag op een stoel? Ben je regelmatig zo in je werk verdiept, dat je jezelf vergeet en hierdoor uren achter elkaar op je bureaustoel zit? Of ben je regelmatig langdurig onderweg in de auto? Gun jezelf het loopje om regelmatig bijvoorbeeld drinken voor jezelf te halen.


Uit meerdere onderzoeken is de afgelopen jaren bewezen dat langdurig zitten ongezond is voor je gezondheid. Daar komt bij dat Nederlanders ten opzichte van de gemiddelde Europeaan lange zitters zijn en dus extra gezondheidsrisico's op de lange termijn.


Als je zit gebruik je je spieren nauwelijks, vooral je beenspieren niet en dat zijn de grootste spieren in je lichaam. Als je die spieren niet gebruikt, wordt het vet en suiker uit je bloed minder snel opgenomen en daardoor heb je een hoger risico op hart en vaatziekten en het ontwikkelen van diabetes. Lees verder


Interessant is natuurlijk om jezelf af te vragen hoe je een actievere houding kan aannemen in je dagelijkse leven. Hieronder even een paar suggesties om meer in beweging te komen.


En ik weet zeker dat jij zelf nog een paar manieren kan bedenken om vaker gedurende de dag je loopje te hebben en zo verdeeld over de dag voldoende beweging te krijgen. Je zal merken dat je je na enige tijd al blijvend fitter zult voelen.

Vanuit De Piramide van Inzicht ® zijn er veel aspecten die je als concreet gereedschap kunt toepassen om de FLOW in jouw team en jouw leven te stimuleren, waardoor dit uitermate positieve effecten heeft. Vitale medewerkers, managers en directie zorgen voor een vitale organisatie is mijn visie en ervaring.


NIEUW

Ben je voor je bedrijf op zoek naar een inspirerende lezing hoe je de FLOW in de organisatie kunt stimuleren? Vanaf NU kun je een lezing van mij boeken via Speakers Academy ®.
Voor meer informatie over vitaliteitstraining, teambuilding, vitaliteitsmanagement en meer lol in je werk hebben kun je vrijblijvend contact opnemen met Evert Heintz. En op de website is meer te vinden over training & coaching op het gebied van onder andere Verantwoordelijkheid en Mindset.

De Piramide van Inzicht ®

Inspireer je team of jezelf!

Op zoek naar een inspirerend bedrijfsuitje of bedrijfsevenement?

Combineer dan outdoor activiteiten, zoals bijvoorbeeld klimmen en abseilen, eens met het vitaliteitsmodel De Piramide van Inzicht ® en je hebt de ideale mix tussen teambuilding en een bijzonder leuke ervaring met je team. Een beleving die je altijd bij blijft en duurzaam effect heeft op de teamspirit. Inspirerende locaties in de buurt van uw bedrijf in overleg te bepalen.


Bedrijfstraining The Power of Insight 1-Day Experience
1 dag aan de slag met je team op een inspirerende locatie en je leert belangrijke elementen van De Piramide van Inzicht ® concreet toe te passen. Ont-dek je ongekende vermogens en de eenvoud om ze in te passen in het dagelijks werk. Leer hoe je bewust de FLOW in je leven en werk kunt creëren en stimuleren. Ervaar zelf wat dit voor een invloed heeft op je team en de teamspirit.AGENDA INSIGHT ADVENTURE


Coaching
Insight Adventure verzorgt individuele coaching binnen het bedrijfsleven en de overheid gericht op het gezond en gemotiveerd houden van de mensen binnen de organisatie en het herstellen van een burnout.


Evert Heintz
Wil je meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.


Mobiel: +31 (0)6 52 171 336
E-Mail: evert@insightadventure.nl

Insight Adventure

Jacob van Oostzanenstraat 10

1964 ES Heemskerk

Tel: +31(0) 251 828 500

www.insightadventure.nl
Wil je graag ervaren wat mediteren (bewust ontspannen) voor jou kan betekenen? Download dan nu de nieuwe app NU mediteren, waarin je begeleid wordt om op een eenvoudige manier te leren ontspannen en je mentale focus te versterken. Door te drukken op onderstaande afbeelding of de QR code te fotograferen krijg je uitleg over de app en mogelijkheid tot downloaden via je smartphone (zowel geschikt voor Apple als Android).


Ken je iemand die interesse heeft in de maandelijkse Insight Adventure Inspiratiebrief? Dan nodig ik je van harte uit om deze Inspiratiebrief aan hem of haar door te sturen om zich hier te kunnen inschrijven.
Bedankt voor het nemen van dit initiatief om dit positieve virus verder te verspreiden!

Uitschrijven Insight Adventure Nieuwsbrief