"Alles wat je nodig hebt, zit in jezelf "
Focus van de maand:

Investeer dagelijks 15 minuten in jezelf en versterk je mentale kracht, lichamelijke souplesse en verhoog je energieniveau! Ont-dek je ongekende vermogens.

Ontdek je ongekende vermogens met behulp van de 5 Tibetaanse vitaliteitsoefeningen. De Vijf Tibetanen is een bijzondere combinatie van yoga-oefeningen die afkomstig is uit de Himalaya. De oefeningen schijnen afkomstig te zijn van Tibetaanse monniken, die ver van de bewoonde wereld in de bergen van de Himalaya leefden, en de oefeningen al eeuwenlang doorgeven aan de volgende generatie. De bewegingsserie bleef een goed bewaard geheim tot een Engelse officier op een reis door de Himalaya bekend raakte met die kennis en deze overbracht naar het Westen begin 1900.


De oefeningen blinken uit door eenvoud, maar hebben niettemin een uiterst vitaliserende werking op zowel de lichamelijke als de mentale conditie. Ze worden daarom ook wel'de vijf verjongingsrituelen' genoemd.


Zelf start ik dagelijks met de 5 Tibetaanse vitaliteitsoefeningen wat ik zelf ervaar als een heel prettig begin van de dag. Ik voel me energiek, heb er zin in en voel de goede FLOW om er weer een mooie dag van te maken.


Om je een goed beeld te geven heb ik de 5 Tibetanen voorgedaan op youtube, waardoor je het als film kunt bekijken en uitleg krijgt hoe de oefeningen gaan.


Je begint met 3 keer per oefening en als het na 1 week goed voelt, dan kun je er 2 bijdoen. Op deze manier bouw je iedere week op per oefening met 2 extra, totdat je 21 keer iedere Tibetaanse oefening kunt. Na 9 weken ben je dan op de frequentie van 21 uitgekomen en heb je een dagelijks ritueel om je dag optimaal van start te laten gaan.


Belangrijk is dat je de oefeningen doet vanuit gemak. Forceren werkt alleen maar averechts dus luister goed naar je lichaam. Je zult merken dat je steeds sterker en leniger wordt naarmate je deze oefeningen regelmatig beoefent.


Positieve effecten van de 5 Tibetanen kunnen zijn


Vanuit De Piramide van Inzicht ® zijn er veel aspecten die je als concreet gereedschap kunt toepassen om de FLOW in jouw team en jouw leven te stimuleren, waardoor dit uitermate positieve effecten heeft. Vitale medewerkers, managers en directie zorgen voor een vitale organisatie is mijn visie en ervaring.


Voor meer informatie over vitaliteitstraining, teambuilding, vitaliteitsmanagement en meer lol in je werk hebben kun je vrijblijvend contact opnemen met Evert Heintz. En op de website is meer te vinden over training & coaching op het gebied van onder andere Verantwoordelijkheid en Mindset.

De Piramide van Inzicht ®

Inspireer je team of jezelf!

Op zoek naar een inspirerend bedrijfsuitje of bedrijfsevenement?

Combineer dan outdoor activiteiten, zoals bijvoorbeeld klimmen en abseilen, eens met het vitaliteitsmodel De Piramide van Inzicht ® en je hebt de ideale mix tussen teambuilding en een bijzonder leuke ervaring met je team. Een beleving die je altijd bij blijft en duurzaam effect heeft op de teamspirit. Inspirerende locaties in de buurt van uw bedrijf in overleg te bepalen.


Bedrijfstraining The Power of Insight 1-Day Experience
1 dag aan de slag met je team op een inspirerende locatie en je leert belangrijke elementen van De Piramide van Inzicht ® concreet toe te passen. Ont-dek je ongekende vermogens en de eenvoud om ze in te passen in het dagelijks werk. Leer hoe je bewust de FLOW in je leven en werk kunt creëren en stimuleren. Ervaar zelf wat dit voor een invloed heeft op je team en de teamspirit.AGENDA INSIGHT ADVENTURE


Coaching
Insight Adventure verzorgt individuele coaching binnen het bedrijfsleven en de overheid gericht op het gezond en gemotiveerd houden van de mensen binnen de organisatie en het herstellen van een burnout.


Evert Heintz
Wil je meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.


Mobiel: +31 (0)6 52 171 336
E-Mail: evert@insightadventure.nl

Insight Adventure

Jacob van Oostzanenstraat 10

1964 ES Heemskerk

Tel: +31(0) 251 828 500

www.insightadventure.nl
Wil je graag ervaren wat mediteren (bewust ontspannen) voor jou kan betekenen? Download dan nu de nieuwe app NU mediteren, waarin je begeleid wordt om op een eenvoudige manier te leren ontspannen en je mentale focus te versterken. Door te drukken op onderstaande afbeelding of de QR code te fotograferen krijg je uitleg over de app en mogelijkheid tot downloaden via je smartphone (zowel geschikt voor Apple als Android).


Ken je iemand die interesse heeft in de maandelijkse Insight Adventure Inspiratiebrief? Dan nodig ik je van harte uit om deze Inspiratiebrief aan hem of haar door te sturen om zich hier te kunnen inschrijven.
Bedankt voor het nemen van dit initiatief om dit positieve virus verder te verspreiden!

Uitschrijven Insight Adventure Nieuwsbrief