"Alles wat je nodig hebt, zit in jezelf "
Focus van de maand:

Laat je angsten los en laat jezelf stralen, omdat je het waard bent.
Enjoy!

Er is veel te doen rondom Nelson Mandela zijn overlijden. In hoeverre leven we zelf volgens de normen en waarden waar hij voor stond? Want om het met zijn visie eens te zijn dat is leuk. Veel uitdagender is het denk ik om het in de praktijk te brengen en te gaan (be)leven mits het uiteraard vanuit je hart komt.


Onderstaande tekst is van Nelson Mandela die hij in 1994 als inaugurele speech heeft voorgedragen. Deze wil ik graag met je delen ter inspiratie voor 2014 en om in gedachten mee te kunnen nemen tijdens de feestdagen.


Nelson Mandela

ALS NIETS MEER MOET

Onze diepste angst is niet dat we tekortschieten.


Onze diepste angst is niet dat we tekortschieten.


Het is ons licht, niet onze duisternis die ons bang maakt.


We vragen onszelf af: Wie ben ik om briljant, mooi, talentvol en fantastisch te zijn?


Maar waarom zou je het niet zijn?


Jezelf kleinhouden dient geen enkel doel.


Er is niets verlichts aan jezelf inkrimpen, zodat de mensen om je heen zich niet onzeker zullen voelen.


Het is de bedoeling dat we stralen, net als kinderen dat doen.


We zijn geboren om de glorie in ons uit te dragen. Niet bij slechts enkelen… bij iedereen!


En als we het licht laten schijnen, geven we anderen onbewust de toestemming hetzelfde te doen. Als we bevrijd zijn van onze eigen angst, zal onze aanwezigheid anderen vrijmaken.Ik wens je inspirerende, gezellige en humorvolle feestdagen toe. En dat 2014 in alle opzichten een avontuurlijk, dynamisch en vitaal jaar mag worden!


Enjoy the Christmas moment,

EvertDe Piramide van Inzicht ®

Inspireer je team of jezelf!

Ben je vanuit je organisatie nog op zoek naar een Inspirerende lezing of workshop ter afsluiting van 2013 of als kick-off voor 2014?

In december en januari geef ik een paar lezingen en workshops in het bedrijfsleven om mensen te inspireren te denken in mogelijkheden (DIMmen) en vaker bewust uit hun Comfortzone te stappen om nieuwe dingen te leren en met elkaar als team/ organisatie op een hoger plan uit te komen.


Hierbij maak ik gebruik van mijn bergklimervaring, de bijna dood-ervaring door de 15 meter val in een gletsjerspleet en De Piramide van Inzicht ® aangevuld met indrukwekkende foto's. Een sessie kan variëren van 10 minuten tot een uur afhankelijk van het doel van de bijeenkomst. Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact opnemen.


Inspirerend bedrijfsuitje? Combineer outdoor activiteiten eens met De Piramide van Inzicht ® en je hebt de ideale mix tussen teambuilding en een bijzonder leuke ervaring met je team. Een beleving die je altijd bij blijft en duurzaam effect heeft op de teamspirit.

Bedrijfstraining The Power of Insight 2-Days Experience
2 dagen ervaren en toepassen van de Piramide van Inzicht ® gecombineerd met outdoor activiteiten in de Belgische Ardennen. Ervaar uw eigen kracht en mogelijkheden en de eenvoud om ze in te passen in het dagelijks werk.


Als ervaren trainer & coach is Evert Heintz opgenomen in het boek Coach Successen wat is gepresenteerd tijdens de Regio Businessdagen in het Beursgebouw te Eindhoven. Meer informatie of om het boek te bestellen. Lees verder

AGENDA INSIGHT ADVENTURE


Coaching
Insight Adventure verzorgt individuele coaching binnen het bedrijfsleven en de overheid gericht op het gezond en gemotiveerd houden van de mensen binnen de organisatie en het herstellen van een burnout.


Evert Heintz
Wil je meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.


Mobiel: +31 (0)6 52 171 336
E-Mail: evert@insightadventure.nl

Insight Adventure

Jacob van Oostzanenstraat 10

1964 ES Heemskerk

Tel: +31(0) 251 828 500

www.insightadventure.nl

Ken je iemand die interesse heeft in de maandelijkse Insight Adventure Inspiratiebrief? Dan nodig ik je van harte uit om deze Inspiratiebrief aan hem of haar door te sturen om zich hier te kunnen inschrijven.
Bedankt voor het nemen van dit initiatief om dit positieve virus verder te verspreiden!

Uitschrijven Insight Adventure Nieuwsbrief