"Alles wat je nodig hebt, zit in jezelf "
Focus van de maand:

Geluk is beïnvloedbaar. Welke wens wil jij graag laten uitkomen deze maand?

Durven dromen is een belangrijke voorwaarde om je wensen te kunnen realiseren. Door te visualiseren vanuit de open instelling dat alles mogelijk is, kun je op hele interessante ideeën komen die vaak in de praktijk ook nog eens gerealiseerd kunnen worden, ook al denk je in eerste instantie dat dat niet zo is. Jij maakt het verschil of je hier voor openstaat. Durf jij in mogelijkheden te denken?


Onderstaande Geluksgroet van Edwin Op 't Land wil ik graag met je delen, omdat ik het een inspirerende tekst vindt en mij geholpen heeft om vanuit een open mindset in het leven te staan. Veel leesplezier!


Geluksgroet

Geluk is de basis van het leven; hoe kun en wil je anders naar geluk of gelukkig zijn streven?!


In ieder leven gaat het wel eens anders dan je wilt, wenst of verwacht ...


Besef echter voortdurend dat met liefde, geduld en onvoorwaardelijk vertrouwen menig wonder of geluk in het leven is ontstaan of volbracht.


Het enige geluk of wonder dat er dan ook bestaat is dat je open en onbevooroordeeld in je dagelijkse leven, jouw heden, staat.


Gelukkig zijn of geluk is altijd dat wat jij op dit moment zelf maakt.


Je kunt deze tekst dagelijks 1 keer lezen, waardoor de Geluksgroet op een positieve manier gaat doorwerken in je leven.Zo zijn er veel aspecten die je als concreet gereedschap vanuit De Piramide van Inzicht ® kunt toepassen om de FLOW in jouw team en jouw leven te stimuleren, waardoor dit uitermate positieve effecten heeft voor een organisatie. Vitale medewerkers, managers en directie zorgen voor een vitale organisatie is mijn ervaring.


Voor meer informatie over vitaliteitstraining, teambuilding, vitaliteitsmanagement en meer lol in je werk hebben kun je vrijblijvend contact opnemen met Evert Heintz . En op onze website is meer te vinden over training & coaching op het gebied van onder andere Ademhaling en Mindset.De Piramide van Inzicht ®

Inspireer je team of jezelf!

Inspirerend bedrijfsuitje? Combineer outdoor activiteiten eens met De Piramide van Inzicht ® en je hebt de ideale mix tussen teambuilding en een bijzonder leuke ervaring met je team. Een beleving die je altijd bij blijft en duurzaam effect heeft op de teamspirit.

Bedrijfstraining The Power of Insight 2-Days Experience
2 dagen ervaren en toepassen van de Piramide van Inzicht ® gecombineerd met outdoor activiteiten in de Belgische Ardennen. Ervaar uw eigen kracht en mogelijkheden en de eenvoud om ze in te passen in het dagelijks werk.


Als ervaren trainer & coach is Evert Heintz opgenomen in het boek Coach Successen wat is gepresenteerd tijdens de Regio Businessdagen in het Beursgebouw te Eindhoven. Meer informatie of om het boek te bestellen. Lees verder

AGENDA INSIGHT ADVENTURE


Coaching
Insight Adventure verzorgt individuele coaching binnen het bedrijfsleven en de overheid gericht op het gezond en gemotiveerd houden van de mensen binnen de organisatie en het herstellen van een burnout.


Evert Heintz
Wil je meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.


Mobiel: +31 (0)6 52 171 336
E-Mail: evert@insightadventure.nl

Insight Adventure

Jacob van Oostzanenstraat 10

1964 ES Heemskerk

Tel: +31(0) 251 828 500

www.insightadventure.nl

Ken je iemand die interesse heeft in de maandelijkse Insight Adventure Inspiratiebrief? Dan nodig ik je van harte uit om deze Inspiratiebrief aan hem of haar door te sturen om zich hier te kunnen inschrijven.
Bedankt voor het nemen van dit initiatief om dit positieve virus verder te verspreiden!

Uitschrijven Insight Adventure Nieuwsbrief