"Alles wat je nodig hebt, zit in jezelf "
Focus van de maand:

Eerst vertrouwen en dan zien.

Vrijdag 16 augustus bereikte we via de Italiaanse kant na 8 uur klimmen om 11.30 uur samen met Michiel de top van de Matterhorn (4478 meter). Het was letterlijk topweer, bijna windstil en volop zon... Wat een magnifiek uitzicht! Genieten om dit samen bereikt te hebben. En tegelijkertijd wetende dat we pas op de helft zijn, want via de Zwitserse kant gaan we nog afdalen. Juist omdat je al een tijd onderweg bent is het van levensbelang extra alert te zijn bij het afdalen om de juiste beslissingen te nemen en veilig beneden te komen.
Om 3.30 uur 's ochtends zijn we vertrokken vanuit de bivakhut Carrel op 3800 meter hoogte. Met hoofdlamp op onze klimhelm zoeken we ons een weg omhoog om de optimale route te klimmen naar de top. Door de vele sneeuw die er gevallen is de afgelopen tijd zijn we genoodzaakt om het grootste gedeelte van de route op onze stijgijzers te klimmen. Dit vertraagt onze snelheid, maar betekent tegelijkertijd meer veiligheid in de sneeuw en ijspassages die we tegenkomen.


Net boven de 4000 meter klim ik een touwlengte voor en kom ik in een uitdagende passage terecht met veel diepte om mij heen. De eerste gedachten die door mijn hoofd schieten zijn negatief gefocust. In een reflex realiseer ik mij hoe belangrijk het is om me te richten op wat ik wil (DIMmen = denken in mogelijkheden) en dus prent ik mijzelf in dat ik iedere handeling die ik doe vanuit vertrouwen doe. Door me te richten op de gedachte "Alles wat ik doe, doe ik vanuit vertrouwen" lukt het me om de juiste manoevres te maken om door de passage heen te komen. Wat gaaf om steeds weer te ervaren hoe concreet mijn gedachten/ mindset invloed hebben op mijn werkelijkheid! Ik ben 100% verantwoordelijk voor mijn eigen ervaringen. Ik heb een keuze of ik in de slachtofferrol stap of in de verantwoordelijke.


Zo zijn er veel aspecten die je als concreet gereedschap vanuit De Piramide van Inzicht ® kunt toepassen om de FLOW in jouw team en jouw leven te stimuleren, waardoor dit uitermate positieve effecten heeft voor een organisatie. Vitale medewerkers, managers en directie zorgen voor een vitale organisatie is mijn ervaring.


Voor meer informatie over vitaliteitstraining, teambuilding, vitaliteitsmanagement en meer lol in je werk hebben kun je vrijblijvend contact opnemen met Evert Heintz . En op onze website is meer te vinden over training & coaching op het gebied van onder andere Ademhaling en Mindset.De Piramide van Inzicht ®

Inspireer je team of jezelf!

Inspirerend bedrijfsuitje? Combineer outdoor activiteiten eens met De Piramide van Inzicht ® en je hebt de ideale mix tussen teambuilding en een bijzonder leuke ervaring met je team. Een beleving die je altijd bij blijft en duurzaam effect heeft op de teamspirit.

Bedrijfstraining The Power of Insight 2-Days Experience
2 dagen ervaren en toepassen van de Piramide van Inzicht ® gecombineerd met outdoor activiteiten in de Belgische Ardennen. Ervaar uw eigen kracht en mogelijkheden en de eenvoud om ze in te passen in het dagelijks werk.


Als ervaren trainer & coach is Evert Heintz opgenomen in het boek Coach Successen wat is gepresenteerd tijdens de Regio Businessdagen in het Beursgebouw te Eindhoven. Meer informatie of om het boek te bestellen. Lees verder

AGENDA INSIGHT ADVENTURE


Coaching
Insight Adventure verzorgt individuele coaching binnen het bedrijfsleven en de overheid gericht op het gezond en gemotiveerd houden van de mensen binnen de organisatie en het herstellen van een burnout.


Evert Heintz
Wil je meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.


Mobiel: +31 (0)6 52 171 336
E-Mail: evert@insightadventure.nl

Insight Adventure

Jacob van Oostzanenstraat 10

1964 ES Heemskerk

Tel: +31(0) 251 828 500

www.insightadventure.nl

Ken je iemand die interesse heeft in de maandelijkse Insight Adventure Inspiratiebrief? Dan nodig ik je van harte uit om deze Inspiratiebrief aan hem of haar door te sturen om zich hier te kunnen inschrijven.
Bedankt voor het nemen van dit initiatief om dit positieve virus verder te verspreiden!

Uitschrijven Insight Adventure Nieuwsbrief