"Alles wat je nodig hebt, zit in jezelf "
Focus van de maand:

Drink minimaal 1.5 liter water per dag, omdat je het waard bent.

Hoeveel water drink jij ongeveer per dag? Drink je überhaupt water gedurende de dag? Je lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit water net als onze wereld voor 70% uit water bestaat. Zou het logisch zijn om ons lichaam voldoende water te geven per dag? Water heeft een reinigende werking op ons lichaam en voert afvalstoffen af. Water reinigt onze cellen die helpen om ons lichaam gezond en fit te houden. Een mens kan langer zonder voedsel dan zonder water. We kunnen geloof ik maar 3 dagen zonder water.


En zo heeft water nog meer functies die bijdragen aan onze vitaliteit.Bij een tekort aan waterinname worden afvalstoffen onvoldoende uit ons lichaam verwijderd. Deze afvalstoffen worden dan in de lever, bind- en vetweefsel opgeslagen. Dit kan veel uiteenlopende klachten geven.


Als je het een uitdaging vindt om minimaal 1.5 liter water er dag te drinken, dan kun je zoals Richard de Leth dit noemt in zijn boek OERsterk 3 keer per dag bulkdrinken. Dit betekent dat je dan in de ochtend, middag en avond 3 glazen achter elkaar drinkt om voldoende water binnen te krijgen. Op deze manier maak je het voor jezelf gemakkelijk om voldoende water per dag binnen te krijgen. Zet bij wijze van spreken een herinnering in je telefoon als reminder aan jezelf om het ook daadwerkelijk te doen.


Zo zijn er veel aspecten die je als concreet gereedschap vanuit De Piramide van Inzicht ® kunt toepassen om de FLOW in jouw team en jouw leven te stimuleren, waardoor dit uitermate positieve effecten heeft voor een organisatie. Vitale medewerkers, managers en directie zorgen voor een vitale organisatie is mijn ervaring.


Voor meer informatie over vitaliteitstraining, teambuilding, vitaliteitsmanagement en meer lol in je werk hebben kun je vrijblijvend contact opnemen met Evert Heintz . En op onze website is meer te vinden over training & coaching op het gebied van onder andere Ademhaling en Mindset.De Piramide van Inzicht ®

Inspireer je team of jezelf!

Inspirerend bedrijfsuitje? Combineer outdoor activiteiten eens met De Piramide van Inzicht ® en je hebt de ideale mix tussen teambuilding en een bijzonder leuke ervaring met je team. Een beleving die je altijd bij blijft en duurzaam effect heeft op de teamspirit.

Bedrijfstraining The Power of Insight 2-Days Experience
2 dagen ervaren en toepassen van de Piramide van Inzicht ® gecombineerd met outdoor activiteiten in de Belgische Ardennen. Ervaar uw eigen kracht en mogelijkheden en de eenvoud om ze in te passen in het dagelijks werk.


Als ervaren trainer & coach is Evert Heintz opgenomen in het boek Coach Successen wat is gepresenteerd tijdens de Regio Businessdagen in het Beursgebouw te Eindhoven. Meer informatie of om het boek te bestellen. Lees verder

AGENDA INSIGHT ADVENTURE


Coaching
Insight Adventure verzorgt individuele coaching binnen het bedrijfsleven en de overheid gericht op het gezond en gemotiveerd houden van de mensen binnen de organisatie en het herstellen van een burnout.


Evert Heintz
Wil je meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.


Mobiel: +31 (0)6 52 171 336
E-Mail: evert@insightadventure.nl

Insight Adventure

Jacob van Oostzanenstraat 10

1964 ES Heemskerk

Tel: +31(0) 251 828 500

www.insightadventure.nl

Ken je iemand die interesse heeft in de maandelijkse Insight Adventure Inspiratiebrief? Dan nodig ik je van harte uit om deze Inspiratiebrief aan hem of haar door te sturen om zich hier te kunnen inschrijven.
Bedankt voor het nemen van dit initiatief om dit positieve virus verder te verspreiden!

Uitschrijven Insight Adventure Nieuwsbrief