"Alles wat je nodig hebt, zit in jezelf "
Focus van de maand:

Eet en drink jij dagelijks veel voeding of veel vulling?
Voeding geeft je energie en vulling kost je energie.

Wat voor een brandstof doe jij in je auto? Vervuilde benzine/ diesel of schone brandstof? Logisch toch om voor schone brandstof te kiezen. Dan rijd je auto veel beter en heb je er veel langer plezier van.


Waarom is het voor veel mensen dan niet zo logisch om te kiezen voor gezonde voeding en kiezen we vaak voor vulling zoals koekjes, frisdrank en snoep?
Mijn focus is steeds meer geworden om te kiezen voor voeding waar ik energie van krijg. Mijn ervaring is dat hoe natuurlijker en biologischer voedsel ik eet, hoe fitter ik me voel. Ik krijg er energie van en kan veel meer aan gedurende de dag. Mijn weerstand gaat omhoog en ik ben nog helemaal niet ziek geweest deze winter.
Onlangs hebben we een slowjuicer aangeschaft, waarmee je op een eenvoudige manier de gezonde sappen en vezels uit groente en fruit perst. Hierdoor heb je op een hele makkelijke manier in een korte tijd heel veel groente en fruit binnen. Door de vloeibare vorm worden de vitaminen en mineralen tevens beter opgenomen in je lichaam en we krijgen dagelijks veel meer groente en fruit binnen dan voorheen.
Als je meer wilt weten over slowjuicers en de prijs en voordelen ervan kan ik de volgende website aanbevelen www.tarwegraskoning.nl.
Het kan een idee zijn om als bedrijf een slowjuicer aan te schaffen. Op die manier kunnen werknemers zelf dagelijks een heerlijke en gezonde sap bereiden en blijft de energie ook goed op peil. Want gezonde medewerkers zijn goud waard.


Zo zijn er veel aspecten die je als concreet gereedschap vanuit De Piramide van Inzicht ® kunt toepassen om de FLOW in jouw team en jouw leven te stimuleren, waardoor dit uitermate positieve effecten heeft voor een organisatie. Vitale medewerkers, managers en directie zorgen voor een vitale organisatie is mijn ervaring.


NU ALS FILM TE ZIEN.... OUTDOOR TRAINING TOURSKIËN IN DE ALPEN.
Het is mogelijk om een outdoor training op maat te realiseren in de Alpen door middel van bijvoorbeeld tourskiën of sneeuwschoen wandelen. Deze outdoor training wordt begeleid door een berggids. Evert Heintz verzorgt de training. Naast een fantastisch avontuur met elkaar creëert deze opzet een ideale mogelijkheid om De Piramide van Inzicht ® concreet te ervaren in de praktijk. Een bijzonder effectieve manier om teambuilding optimaal toe te leren passen. Een training en ervaring voor het leven!


Voor meer informatie over vitaliteitstraining, teambuilding, vitaliteitsmanagement en meer lol in je werk hebben kun je vrijblijvend contact opnemen met Evert Heintz. En op onze website is meer te vinden over training & coaching op het gebied van onder andere Aandacht en Mindset.

De Piramide van Inzicht ®

Inspireer je team of jezelf!

Inspirerend bedrijfsuitje? Combineer outdoor activiteiten eens met De Piramide van Inzicht ® en je hebt de ideale mix tussen teambuilding en een bijzonder leuke ervaring met je team. Een beleving die je altijd bij blijft en duurzaam effect heeft op de teamspirit.

Bedrijfstraining The Power of Insight 2-Days Experience
2 dagen ervaren en toepassen van de Piramide van Inzicht ® gecombineerd met outdoor activiteiten in de Belgische Ardennen. Ervaar uw eigen kracht en mogelijkheden en de eenvoud om ze in te passen in het dagelijks werk.


Als ervaren trainer & coach is Evert Heintz opgenomen in het boek Coach Successen wat is gepresenteerd tijdens de Regio Businessdagen in het Beursgebouw te Eindhoven. Meer informatie of om het boek te bestellen. Lees verder

AGENDA INSIGHT ADVENTURE


Coaching
Insight Adventure verzorgt individuele coaching binnen het bedrijfsleven en de overheid gericht op het gezond en gemotiveerd houden van de mensen binnen de organisatie en het herstellen van een burnout.


Evert Heintz
Wil je meer weten over de Training & Coaching van Insight Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.


Mobiel: +31 (0)6 52 171 336
E-Mail: evert@insightadventure.nl

Insight Adventure

Jacob van Oostzanenstraat 10

1964 ES Heemskerk

Tel: +31(0) 251 828 500

www.insightadventure.nl

Ken je iemand die interesse heeft in de maandelijkse Insight Adventure Inspiratiebrief? Dan nodig ik je van harte uit om deze Inspiratiebrief aan hem of haar door te sturen om zich hier te kunnen inschrijven.
Bedankt voor het nemen van dit initiatief om dit positieve virus verder te verspreiden!

Uitschrijven Insight Adventure Nieuwsbrief