"Alles wat je nodig hebt, zit in jezelf "


Focus van de maand:
Gun jezelf en je omgeving eens vaker een glimlach. Je zult verbaast zijn
over het positieve effect ervan.

Wist je dat glimlachen heel veel voordelen heeft? En ook als je je even wat minder voelt, kan het net even dat zetje zijn in de goede richting om je dag weer soepel te laten verlopen.

Onderstaand deel ik graag 7 voordelen met je van glimlachen die tevens wetenschappelijk onderbouwd zijn

 1. Glimlachen maakt je gelukkig (zelfs wanneer je dat niet bent).
 2. Een glimlach is aanstekelijk en maakt ook anderen gelukkig.
 3. Door te glimlachen zie je er aantrekkelijker uit.
 4. Mensen vertrouwen je sneller als je glimlacht.
 5. Glimlachen verlicht stress.
 6. Met een glimlach leef je langer.
 7. Glimlachen versterkt mindfulness en zet je in het NU.

Als je hier meer over wilt weten verwijs ik je graag naar het artikel van deze lachende voordelen.

Zo zijn er veel aspecten die je als concreet gereedschap vanuit De Piramide van Inzicht ® kunt toepassen om de FLOW in jouw team en jouw leven te stimuleren, waardoor dit uitermate positieve effecten heeft voor een organisatie. Vitale medewerkers, managers en directie zorgen voor een vitale organisatie is mijn ervaring.

NU ALS FILM TE ZIEN.... OUTDOOR TRAINING TOURSKIËN IN DE ALPEN.

Het is mogelijk om een outdoor training op maat te realiseren in de Alpen door middel van bijvoorbeeld tourskiën of sneeuwschoen wandelen. Deze outdoor training wordt begeleid door een berggids. Evert Heintz verzorgt de training. Naast een fantastisch avontuur met elkaar creëert deze opzet een ideale mogelijkheid om De Piramide van Inzicht ® concreet te ervaren in de praktijk. Een bijzonder effectieve manier om teambuilding optimaal toe te leren passen. Een training en ervaring voor het leven!

Voor meer informatie over teambuilding, vitaliteitsmanagement en meer lol in je werk hebben kun je vrijblijvend contact opnemen met Evert Heintz . En op onze website is meer te vinden over training & coaching op het gebied van onder andere Aandacht en Mindset.

De Piramide van Inzicht ®

Nieuw bij Insight Adventure!

Inspirerend bedrijfsuitje? Combineer outdoor activiteiten met De Piramide van Inzicht ® en je hebt de ideale mix tussen teambuilding en een bijzonder leuke ervaring met je team. Een beleving die je altijd bij blijft en duurzaam effect heeft op de teamspirit.

Bedrijfstraining The Power of Insight 2-Days Experience
2 dagen ervaren en toepassen van de Piramide van Inzicht ® gecombineerd met outdoor activiteiten in de Belgische Ardennen. Ervaar uw eigen kracht en mogelijkheden en de eenvoud om ze in te passen in het dagelijks werk.

Als ervaren trainer & coach is Evert Heintz opgenomen in het boek Coach Successen wat is gepresenteerd tijdens de Regio Businessdagen in het Beursgebouw te Eindhoven.
Meer informatie of om het boek te bestellen. Lees verder

Insight Adventure heeft De Tour for Life (het Team Artsen Zonder Grenzen 2) afgelopen augustus gespronsort, 1250 kilometer fietsen in 8 dagen. Jan en Barbera Eeken die in het team fietsten hebben het er heel goed vanaf gebracht en hebben de Tour for Life met glans volbracht. Uiteraard hebben we ze vol enthousiasme ontvangen bij de finish op de Cauberg in Limburg. Van hart gefeliciteerd Jan & Bar met deze topprestatie!


AGENDA INSIGHT ADVENTURE:
 • In maart 2013 start er weer een nieuwe particuliere training The Power of Insight 1. Tevens kun je op maandag 4 maart deelnemen aan de GRATIS voorlichtingsavond, zodat je een beter beeld krijgt van de training. Wil jij ook je leven verrijken? Je kunt je nu al aanmelden. of bel voor meer informatie 0251 828500. Lees verder.

  Tevens start in september 2013 een nieuwe particuliere training The Power of Insight 2. Het is een verdere verdieping van de eerste cursus. Bij interesse in deze vervolgtraining kun je je hier nog aanmelden of bel voor meer informatie 0251 828500.

 • Wil jij ook een Villa Felderhof ervaring meemaken? Beleef dan het het Inspiratie- en Vitaliteitsweekend in 2013. aankomst woensdag 24 april t/m zaterdag 28 april.
  Een paar dagen even helemaal voor jezelf! en ..... een kado voor je leven in Chambre d'Hôte Le Paradis! Lees verder voor meer informatie.

Naast bovengenoemde trainingen verzorgt Insight Adventure diverse andere trainingen. De verschillende mogelijkheden hierbij zijn:

Coaching
Insight Adventure verzorgt individuele coaching binnen het bedrijfsleven en de overheid gericht
op het gezond en gemotiveerd houden van de mensen binnen de organisatie en het herstellen
van een burnout .

Evert Heintz
Wil je meer weten over de Training & Coaching van Insight
Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: 0652171336
E-mail: evert@insightadventure.nl

Insight Adventure Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964ES Heemskerk
Tel:
Ken je iemand die interesse heeft in de maandelijkse Insight Adventure Inspiratiebrief?
Dan nodig ik je van harte uit om deze Inspiratiebrief aan hem of haar door te sturen om zich hier te
kunnen inschrijven.
Bedankt voor het nemen van dit initiatief om dit positieve virus verder te verspreiden!Uitschrijven Insight Adventure Nieuwsbrief