"Alles wat je nodig hebt, zit in jezelf "


Focus van de maand:
Ont-moet jezelf. Leef elke dag vanuit het bewust-zijn dat je een keuze 
hebt hoe je met je eigen ervaringen omgaat. Veel plezier!

Heb jij jezelf wel eens ont-moet? In 2002 heb ik mijzelf heel direct ont-moet toen ik 15 meter in een gletsjerspleet viel op 3500 meter hoogte in de Zwiterse Alpen. Ik werd toen geconfronteerd met mijn eigen angsten en de uitdaging om er weer levend uit te komen.

Jezelf ont-moeten kan op vele manieren en hoeft niet heel heftig te zijn. Uiteraard kan het soms wel heel confronterend zijn door iets wat je meemaakt zoals ik zelf heb beleefd in de bergen. Aan de andere kant heb ik er enorm veel van geleerd en ben ik nu dankbaar dat ik het in de training & coaching die ik geef kan delen met deelnemers als leermoment. Tevens gebruik ik mijn ervaring als metafoor hoe concreet De Piramide van Inzicht ® toepasbaar is in de dagelijkse praktijk, want juist door deze methode heb ik de rust op dat moment kunnen behouden in plaats van in paniek te geraken.

Wil je steeds meer in je eigen kracht komen te staan is het van belang dat je de openheid hebt om je eigen ervaringen toe te laten waar je mee te maken hebt. Ervaringen zie ik dan zowel als positieve en negatieve ervaringen die er beide voor kunnen zorgen dat je uit balans raakt of juist meer in evenwicht met jezelf komt. Als je de moed hebt om al je ervaringen totaal toe te laten en dat ze er mogen zijn zul je merken dat ze een brug vormen dichter naar jezelf toe. Uiteraard is het een uitdaging om bijvoorbeeld boosheid in jezelf toe te laten en bewust te voelen zonder dat je je erdoor laat leiden. Op deze manier is een negatieve ervaring zoals in dit geval boosheid een kans om jezelf te ont-moeten. Zolang je nog waarde hecht aan je boosheid zal hij je blijven beheersen. Jij bent niet de boosheid, het is slechts een ervaring die komt en die gaat net als de wolken aan de hemel vanzelf voorbij drijven.

Zo zijn er veel aspecten die je als concreet gereedschap vanuit De Piramide van Inzicht ® kunt toepassen om de FLOW in jouw team te stimuleren, waardoor dit uitermate positieve effecten heeft voor een organisatie. Vitale medewerkers, managers en directie zorgen voor een vitale organisatie is mijn ervaring

NU ALS FILM TE ZIEN.... OUTDOOR TRAINING TOURSKIËN IN DE ALPEN.

Het is mogelijk om een outdoor training op maat te realiseren in de Alpen door middel van bijvoorbeeld tourskiën of sneeuwschoen wandelen. Deze outdoor training wordt begeleid door een berggids. Evert Heintz verzorgt de training. Naast een fantastisch avontuur met elkaar creëert deze opzet een ideale mogelijkheid om De Piramide van Inzicht ® concreet te ervaren in de praktijk. Een bijzonder effectieve manier om teambuilding optimaal toe te leren passen. Een training en ervaring voor het leven!

Met behulp van De Piramide van Inzicht ® kunnen we een op maat gemaakte training creëren afgestemd op de wensen van de organisatie of een coachingstraject gericht op jouw individuele wensen.

Voor meer informatie over teambuilding, vitaliteitsmanagement en meer lol in je werk hebben kun je vrijblijvend contact opnemen met Evert Heintz . En op onze website is meer te vinden over training & coaching op het gebied van onder andere Verantwoordelijkheid en Mindset.

De Piramide van Inzicht ®

Nieuw bij Insight Adventure!

Inspirerend bedrijfsuitje? Combineer outdoor activiteiten met De Piramide van Inzicht ® en je hebt de ideale mix tussen teambuilding en een bijzonder leuke ervaring met je team. Een beleving die je altijd bij blijft en duurzaam effect heeft op de teamspirit.

Bedrijfstraining The Power of Insight 2-Days Experience
2 dagen ervaren en toepassen van de Piramide van Inzicht ® gecombineerd met outdoor activiteiten in de Belgische Ardennen. Ervaar uw eigen kracht en mogelijkheden en de eenvoud om ze in te passen in het dagelijks werk.

Als ervaren trainer & coach is Evert Heintz opgenomen in het boek Coach Successen wat is gepresenteerd tijdens de Regio Businessdagen in het Beursgebouw te Eindhoven.
Meer informatie of om het boek te bestellen. Lees verder

Insight Adventure heeft De Tour for Life (het Team Artsen Zonder Grenzen 2) afgelopen augustus gespronsort, 1250 kilometer fietsen in 8 dagen. Jan en Barbera Eeken die in het team fietsten hebben het er heel goed vanaf gebracht en hebben de Tour for Life met glans volbracht. Uiteraard hebben we ze vol enthousiasme ontvangen bij de finish op de Cauberg in Limburg. Van hart gefeliciteerd Jan & Bar met deze topprestatie!


AGENDA INSIGHT ADVENTURE:
  • Op vrijdag 12 oktober start er weer een nieuwe particuliere training The Power of Insight 1. Wil jij ook je leven verrijken? Je kunt je nu nog aanmelden. of bel voor meer informatie 0251 828500. Lees verder.

    Tevens start op woensdag 17 oktober 2012 een nieuwe particuliere training The Power of Insight 2. Het is een verdere verdieping van de eerste cursus. Bij interesse in deze vervolgtraining kun je je hier nog aanmelden of bel voor meer informatie 0251 828500.

  • Wil jij ook een Villa Felderhof ervaring meemaken? Beleef dan het het Inspiratie- en Vitaliteitsweekend in 2013.
    Een paar dagen even helemaal voor jezelf! en ..... een kado voor je leven in Chambre d'Hôte Le Paradis! Lees verder voor meer informatie.

Naast bovengenoemde trainingen verzorgt Insight Adventure diverse andere trainingen. De verschillende mogelijkheden hierbij zijn:

Coaching
Insight Adventure verzorgt individuele coaching binnen het bedrijfsleven en de overheid gericht
op het gezond en gemotiveerd houden van de mensen binnen de organisatie en het herstellen
van een burnout .

Evert Heintz
Wil je meer weten over de Training & Coaching van Insight
Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: 0652171336
E-mail: evert@insightadventure.nl

Insight Adventure Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964ES Heemskerk
Tel:
Ken je iemand die interesse heeft in de maandelijkse Insight Adventure Inspiratiebrief?
Dan nodig ik je van harte uit om deze Inspiratiebrief aan hem of haar door te sturen om zich hier te
kunnen inschrijven.
Bedankt voor het nemen van dit initiatief om dit positieve virus verder te verspreiden!Uitschrijven Insight Adventure Nieuwsbrief