"Alles wat je nodig hebt, zit in jezelf"


Focus van de maand:
Drink een halve tot 1 liter (lauw) water voor je ontbijt en je
begint de dag met meer energie.

Als mens bestaan we voor ongeveer 70% uit water. Hoe belangrijk zou water dan voor ons kunnen zijn? We kunnen slechts een paar dagen zonder water. Water zorgt voor de afvoer van afvalstoffen in ons lichaam. Water speelt een belangrijke rol bij onze energiehuishouding. Genoeg redenen om minimaal 1.5 liter water per dag te drinken?

Koffie en alcohol daarentegen onttrekken juist vocht uit ons lichaam. Geniet, maar drink met mate is hier op zijn plaats. Als vervanger van koffie kun je bijvoorbeeld denken aan groene thee. Groene thee heeft namelijk een activerende werking en is tevens een gezonde anti-oxidant. Een mooie vervanger om je dag fris en vol energie te starten!

Onlangs heb ik een inspirerende film gezien met de titel FoodMatters. Tevens heb ik de makers van de film uitgebreid gesproken en ik was onder de indruk van hun eigen motivatie om de film te maken. Het centrale thema is hoe we veel meer gezondheid en energie kunnen halen uit voeding. Voor een eereste indruk kun je de volgende trailer bekijken.

Als je geïnteresseerd bent in een openbarend boek over Voeding en leefstijl, dan raad ik je het nieuwe boek Oersterk aan van Drs. Richard de Leth. Deze maand is de boekpresentatie geweest en de trailer geeft je een eerste indruk.

Zo zijn er veel aspecten die je als concreet gereedschap vanuit De Piramide van Inzicht ® kunt toepassen om de FLOW in jouw team te stimuleren, waardoor dit uitermate positieve effecten heeft voor een organisatie. Vitale medewerkers, managers en directie zorgen voor een vitale organisatie is onze ervaring.

Ben je vanuit je organisatie nieuwsgierig wat je preventief en oplossend allemaal voor je (management) team of jezelf kunt doen, dan is Insight Adventure de aangewezen partner om je hierin te begeleiden.

Naast In-company training combineert Insight Adventure ook training met avontuurlijke activiteiten, Outdoor Training, zoals bijvoorbeeld klimmen en abseilen. Dit is tevens een leuk bedrijfsevenement. Door tijdens deze activiteiten buiten je comfortzone te komen kan het geleerde in de training optimaal toegepast worden.

NU ALS FILM TE ZIEN.... OUTDOOR TRAINING TOURSKIËN IN DE ALPEN.
Het is mogelijk om een outdoor training op maat te realiseren in de Alpen door middel van bijvoorbeeld tourskiën of sneeuwschoen wandelen. Deze outdoor training wordt voor 100% veiligheid begeleid door een berggids en trainer Evert Heintz. Naast een fantastisch avontuur met elkaar creëert deze opzet een ideale mogelijkheid om De Piramide van Inzicht ® concreet te ervaren in de praktijk. Een bijzonder effectieve manier om teambuilding optimaal toe te leren passen. Een training en ervaring voor het leven!

Met behulp van De Piramide van Inzicht ® kunnen we een op maat gemaakte training creëren afgestemd op de wensen van de organisatie of een coachingstraject gericht op jouw individuele wensen.

Voor meer informatie over teambuilding, vitaliteitsmanagement en meer lol in je werk hebben kun je vrijblijvend contact opnemen met Evert Heintz. En op onze website is meer te vinden over training & coaching op het gebied van onder andere Verantwoordelijkheid en Mindset.

De Piramide van Inzicht ®

Nieuw bij Insight Adventure!

Inspirerend bedrijfsuitje? Combineer outdoor activiteiten met De Piramide van Inzicht ® en je hebt de ideale mix tussen teambuilding en een bijzonder leuke ervaring met je team. Een beleving die je altijd bij blijft en duurzaam effect heeft op de teamspirit.

Bedrijfstraining The Power of Insight One day Experience
In 1 dag duurzaam vitaliseren op een inspirerende locatie en leren om vanuit uw eigen kracht in het werk te staan. De gehele Piramide van Inzicht ® komt hierbij aan bod. Andere locaties in Nederland zijn in overleg mogelijk.

Bedrijfstraining The Power of Insight 2-Days Experience
2 dagen ervaren en toepassen van de Piramide van Inzicht ® gecombineerd met outdoor activiteiten in de Belgische Ardennen. Ervaar uw eigen kracht en mogelijkheden en de eenvoud om ze in te passen in het dagelijks werk.

De geleide meditatie- en ademhalings- CD Insight Adventure nu ook op I-tunesen digitaal te downloaden per nummer voor € 0.99 of de gehele CD voor € 8.99. Demo CD Insight Adventure

Als ervaren trainer & coach is Evert Heintz opgenomen in het boek Coach Successen wat is gepresenteerd tijdens de Regio Businessdagen in het Beursgebouw te Eindhoven.

Meer informatie of om het boek te bestellen. Lees verder

Insight Adventure sponsort De Tour for Life (het Team Artsen Zonder Grenzen 2), 1200 kilometer fietsen in 8 dagen. De Tour start eind augustus in Italië en gaat via Frankrijk langs vele bekende (berg)etappes naar de finish op de Cauberg in Limburg. Oftewel een zeer uitdagende tocht voor een heel goed doel!

Ben jij (als organisatie) ook geinteresseerd om te sponsoren? Lees verder


Als ervaren trainer & coach is Evert Heintz opgenomen in het boek Coach Successen wat is gepresenteerd tijdens de Regio Businessdagen in het Beursgebouw te Eindhoven. Meer informatie of om het boek te bestellen. Lees verder

AGENDA INSIGHT ADVENTURE:
  • Insight Adventure doet zondag 1 juli mee aan de Nationale Vitaliteitsdag, een dag vol energie en inspiratie. Vitaliteit is dingen met plezier doen, dit delen met anderen en uitdagingen aangaan. Wil je dit ervaren? Geef je dan op en kom naar de Nationale Vitaliteitsdag op zondag 1 juli in Baarn. Je stelt je eigen programma samen naar wat het beste bij jou past. Lees verder

  • In september 2012 start er weer een nieuwe particuliere training The Power of Insight 1. Wil jij ook je leven verrijken? Je kunt je nu al aanmelden of bel voor meer informatie 0251 828500. Lees verder

  • Tevens start er in september 2012 een nieuwe particuliere training The Power of Insight 2. Het is een verdere verdieping van de eerste cursus. Bij interesse in deze vervolgtraining kun je je hier aanmelden of bel voor meer informatie 0251 828500.

  • Wil jij ook een Villa Felderhof ervaring meemaken? Beleef dan het Wellnessweekend The Power of Insight in 2012.

    Een paar dagen even helemaal voor jezelf! en ..... een kado voor je leven in Chambre d'Hôte Le Paradis! Lees verder voor data en andere informatie

Naast bovengenoemde trainingen verzorgt Insight Adventure diverse andere trainingen. De verschillende mogelijkheden hierbij zijn:

Coaching
Insight Adventure verzorgt individuele coaching binnen het bedrijfsleven en de overheid gericht
op het gezond en gemotiveerd houden van de mensen binnen de organisatie en het herstellen
van een burnout .

Evert Heintz
Wil je meer weten over de Training & Coaching van Insight
Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: 0652171336
E-mail: evert@insightadventure.nl

Insight Adventure Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964ES Heemskerk
Tel:
Ken je iemand die interesse heeft in de maandelijkse Insight Adventure Inspiratiebrief?
Dan nodig ik je van harte uit om deze Inspiratiebrief aan hem of haar door te sturen om zich hier te
kunnen inschrijven.
Bedankt voor het nemen van dit initiatief om dit positieve virus verder te verspreiden!Uitschrijven Insight Adventure Nieuwsbrief