"Alles wat je nodig hebt, zit in jezelf"


Inspiratie quote:
Slaap jij met je GSM naast je of mag hij af en toe ook uit staan?

De laatste 15 jaar is de GSM en alle draadloze technologie steeds meer ons leven gaan beïnvloeden. Tegenwoordig is het heel normaal dat je 24 uur per dag en overal bereikbaar bent. Hoe ga jij daar mee om? En is al die electro magnetische straling wel zo gezond voor ons?

Onlangs heeft de Universiteit van Wageningen weer een nieuw onderzoek gedaan naar de invloed van de GSM en draadloos internet op planten en bomen en hieruit blijkt dat de electro magnetische straling de planten en bomen ziek maakt. Wat zou de invloed zijn op ons als mens?

Misschien goed om eens bij stil te staan hoe vaak je jouw GSM op zak bij je draagt. En wat is jouw invloed om de electro magnetische straling in je leefomgeving of op je werk te verminderen? Door simpele acties zoals bijvoorbeeld je GSM vaker op je bureau te leggen in plaats van in je zak bij je te dragen kun de directe straling op je lichaam al heel sterk verminderen. En wat dacht je van draadloze televisie, internet, DECT telefoon, magnetron enz.?

Dokter Manfred Doepp is gespecialiseerd in het onderzoeken van de invloed van electro magnetische straling op de mens. Uit zijn werk komt naar voren dat de verbinding tussen de linker en rechter hersenhelft van de mens, die nodig is voor een optimaal functioneren, verbroken kan worden door blootstelling aan teveel electro magnetische straling. Dit heeft als gevolg dat mensen agressiever en vanuit een korter lontje gaan reageren. Herkenbaar?
Een oefening om je verbinding weer te herstellen is mogelijk volgens Dr Doepp en hij laat dit zien in bijgaand filmpje. Het kost slechts 2 keer 1 minuut per dag aan tijd om de oefening toe te passen.

En zo zijn er heel veel mogelijkheden die je als mens hebt om je vitaliteit te behouden of te verhogen. Dit is precies waar we met De Piramide van Inzicht © mee aan de slag gaan om concreet te leren toepassen in je dagelijkse leven.

Ben je vanuit je organisatie nieuwsgierig wat je preventief en oplossend allemaal voor je team of jezelf kan doen, dan is Insight Adventure de aangewezen partner om je hierin te begeleiden.

Naast In-company training combineren we ook training met avontuurlijke activiteiten zoals bijvoorbeeld klimmen en abseilen. Dit is tevens een leuk bedrijfsuitje. Door tijdens deze activiteiten buiten je comfortzone te komen kan het geleerde in de training optimaal toegepast worden.

Met behulp van De Piramide van Inzicht ® kunnen we een op maat gemaakte training creëren afgestemd op de wensen van de organisatie of een coachingstraject gericht op jouw individuele wensen.

Voor meer informatie over vitaliteitsmanagement en ziekteverzuim verlagen kun je vrijblijvend contact opnemen met Evert Heintz . En op onze website is meer te vinden over training & coaching op het gebied van onder andere Beweging.

De Piramide van Inzicht ®

Nieuw bij Insight Adventure!

Insight Adventure nu ook op Twitter. Volg Evert Heintz en ontvang dagelijks een inspirerende twitter!

Dinsdag 6 september was ik op Radio Beverwijk (105.4 FM) in de uitzending met een
interview over vitaliteit. Het interview kun je beluisteren door op de link rechts bovenin
de welkomstpagina te klikken.

Inpirerend bedrijfsuitje? Combineer een outdoor activiteit met De Piramide van Inzicht ® en je hebt de ideale mix tussen teambuilding en een bijzonder leuke ervaring met je team. Een dag(deel) die je altijd bij blijft en duurzaam effect heeft.

Bedrijfstraining The Power of Insight One day Experience
In 1 dag duurzaam vitaliseren op een inspirerende locatie en leren om vanuit uw eigen kracht
in je werk te staan. De gehele Piramide van Inzicht® komt hierbij aan bod. Andere locaties in heel Nederland zijn in overleg mogelijk.

Bedrijfstraining The Power of Insight 2-Days Experience
2 dagen ervaren en toepassen van de Piramide van Inzicht® gecombineerd met outdoor
activiteiten in de Belgische Ardennen. Ervaar je eigen kracht en mogelijkheden en de eenvoud
om ze in te passen in je dagelijkse werk.

De geleide meditatie- en ademhalings- CD "Insight Adventure" nu ook op I-tunes en digitaal te downloaden per nummer voor € 0.99 of de gehele CD voor € 8.99.
Demo CD "Insight Adventure"

Als ervaren trainer & coach ben ik opgenomen in het boek Coach Successen wat
dinsdag 13 september om 17.00 uur gepresenteerd is tijdens de Regio Businessdagen
in het Beursgebouw te Eindehoven. Meer informatie of om het boek te bestellen. Lees verder
AGENDA INSIGHT ADVENTURE:
  • In het voorjaar van 2012 start er weer een nieuwe particuliere training The Power of Insight 1. Wil jij ook je leven verrijken? Je kunt je nu al aanmelden. Lees verder

  • Wil jij ook een Villa Felderhof ervaring meemaken? Beleef dan het
    Wellnessweekend The Power of Insight in 2012.
    Een paar dagen even helemaal voor jezelf! en ..... een kado voor je leven in Chambre d'Hôte Le Paradis! De data voor 2012 worden dit najaar bekend, maar je interesse kun je alvast aangeven, zodat we je op de hoogte kunnen houden.

  • Naast bovengenoemde trainingen verzorgt Insight Adventure diverse andere trainingen. De verschillende mogelijkheden hierbij zijn:

(Burnout) Coaching
Insight Adventure verzorgt individuele coaching binnen het bedrijfsleven en de overheid gericht
op het gezond en gemotiveerd houden van de mensen binnen de organisatie en het herstellen
van een burnout .

Evert Heintz
Wil je meer weten over de Training & Coaching van Insight
Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz.

Mobiel: 0652171336
E-mail: evert@insightadventure.nl

Insight Adventure Training & Coaching

Jacob van Oostzanenstraat 10
1964ES Heemskerk
Tel:


Ken je iemand die interesse heeft in de maandelijkse Insight Adventure Inspiratiebrief?
Dan nodig ik je van harte uit om deze Inspiratiebrief aan hem of haar door te sturen om zich hier te
kunnen inschrijven.
Bedankt voor het nemen van dit initiatief om dit positieve virus verder te verspreiden!Uitschrijven Insight Adventure Nieuwsbrief