"Alles wat je nodig hebt, zit in jezelf."


Focus van de maand:
Vier je vrijheid iedere dag! Wat een kado om in vrijheid te mogen leven.

In Libië vechten de mensen op dit moment en al maandenlang voor hun vrijheid. En wij kunnen iedere dag genieten van onze vrijheid die misschien zo gewoon lijkt. Wat is vrijheid eigenlijk? Voel jij je ook vrij en blij?

Het feit dat we in een democratie leven wil nog niet zeggen dat je je onbevangen voelt of optimaal in je vel zit. Net als een auto een APK keuring nodig heeft is het voor ons als mens essentieel om aan ons dagelijks onderhoud te werken om fit en vitaal te blijven.

Dit kun je bijvoorbeeld doen door het eten van gezonde voeding, het oefenen om vanuit oordeelvrije aandacht in het leven te staan. Je kunt ernaar streven om in dit moment te leven door de dingen die je doet vanuit aandacht te doen. Een bewuste en gezonde ademhaling toepassen, waardoor je energiehuishouding natuurlijk gaat verlopen. Voldoende beweging per dag om afvalstoffen te kunnen afvoeren en om soepel te blijven.

Vitaliteitsoefeningen doen om je hormoonstelsel, immuunsysteem en energieniveau te optimaliseren.

En zo zijn er heel veel mogelijkheden die je als mens hebt om je vitaliteit te behouden of te verhogen. Dit is precies waar we met De Piramide van Inzicht ® mee aan de slag gaan om concreet te leren toepassen in je dagelijkse bestaan.


Ben je vanuit je organisatie nieuwsgierig wat Mindset allemaal voor je team of jezelf kan doen, dan is Insight Adventure de aangewezen partner om je hierin te begeleiden.

Naast In-company training combineren we ook training met avontuurlijke activiteiten zoals bijvoorbeeld klimmen en abseilen. Door tijdens deze activiteiten buiten je comfortzone te komen kan het geleerde in de training optimaal toegepast worden.

De Piramide van Inzicht ®

Nieuw bij Insight Adventure!


Insight Adventure werkt sinds kort samen met het bedrijf WellVit WellVit, hét wellness en vitaliteitspodium voor werkgevers, werknemers en wellness professionals. WellVit richt zich op Bewegen, Beauty, Ontspannen, Vitaliteit en Persoonlijke ontwikkeling. Hier vind je snel en gemakkelijk de beste bedrijven en aanbiedingen, nieuwe trends en actuele informatie.

Insight Adventure nu ook op Twitter. Volg Evert Heintz en ontvang een paar keer per week een inspirerende twitter toegestuurd!

Bedrijfstraining The Power of Insight One day Experience In 1 dag duurzaam vitaliseren op een inspirerende locatie en leren om vanuit eigen kracht in je werk te staan. De gehele Piramide van Inzicht® komt hierbij aan bod. Andere locaties in heel Nederland zijn mogelijk.

Bedrijfstraining The Power of Insight 2-Days Experience 2 dagen ervaren en toepassen van de Piramide van Inzicht® gecombineerd met outdoor activiteiten in de Belgische Ardennen. Ervaar je eigen kracht en mogelijkheden en de eenvoud om ze in te passen in je dagelijkse werk.

De geleide meditatie- en ademhalings- CD "Insight Adventure" nu ook op I-tunes en digitaal te downloaden per nummer voor € 0.99 of de gehele CD voor € 8.99.Demo CD "Insight Adventure"


AGENDA INSIGHT ADVENTURE:

  • Wil jij ook een Villa Felderhof ervaring meemaken? Beleef dan het Wellnessweekend The Power of Insight in 2011. Een paar dagen even helemaal voor jezelf! en ..... een kado voor je leven in Chambre d'Hôte Le Paradis! Vanwege het grote succes afgelopen zomer hebben we nu ook in september 2011 een Wellnessweekend ingepland. Er zijn nog plaatsen beschikbaar dus geef je NU op als je jouw leven wilt vitaliseren en inspireren!
  • In september 2011 start er weer een nieuwe particuliere training The Power of Insight. Lees verder
  • Binnenkort is weer een nieuwe OPFRISAVOND om nieuwe energie en inspiratie op te doen! De datum is maandag 6 juni of donderdag 23 juni. Laat maar weten wanneer je erbij kunt zijn om de datum te bepalen.

Naast bovengenoemde trainingen verzorgt Insight Adventure diverse andere trainingen. De verschillende mogelijkheden hierbij zijn:


(Burnout) Coaching
Insight Adventure verzorgt individuele coaching binnen het bedrijfsleven en de overheid gericht op het gezond en gemotiveerd houden van de mensen binnen de organisatie en het herstellen van een burnout .

Evert Heintz
Wil je meer weten over de Training & Coaching van Insight
Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz. Mobiel: 0652171336
E-mail: evert@insightadventure.nl

Insight Adventure Training & Coaching
Jacob van Oostzanenstraat 10
1964ES Heemskerk
Tel:


Kent u iemand die interesse heeft in de maandelijkse Insight Adventure Inspiratiebrief? Stuur deze Inspiratiebrief dan door aan hem of haar om zich hier te kunnen inschrijven. Bedankt voor het nemen van dit initiatief!Uitschrijven Insight Adventure Nieuwsbrief