"Alles wat je nodig hebt, zit in jezelf."


Focus van de maand:
Bepaal jij je eigen weer? Of laat je je leiden/ lijden door het dagelijkse weer?

Heb je hier wel eens bij stil gestaan? Dat je zelf heel veel invloed hebt hoe je gemoedstoestand is, hoe je je voelt en daarmee hoe je wel/ niet functioneert. Hoe ga jij de laatste weken om met het wisselvallige weer? Laat jij je negatief beïnvloeden door de enorme hoeveelheid regen die we hebben mogen beleven?

Je kent misschien wel van die dagen dat alles helemaal goed verloopt, je komt allemaal leuke mensen tegen en alles gaat vanzelf zonder dat het moeite kost.


Je kent misschien ook die dagen dat alles tegenzit, dat je van de éne negatieve in de andere negatieve ervaring stapt.

Interessant is om je op zo'n negatieve dag af te vragen hoe je gemoedstoestand is. De kunst en uitdaging is dan om je bewust te zijn van je negatieve ervaring en er naar te kijken vanuit de houding Het is zoals het is. Tegelijkertijd kun je je dan realiseren dat jij niet de ervaring bent. Op het moment namelijk dat je waarde gaat hechten aan je negatieve gevoel of gedachten hou je de negatieve gemoedstoestand in stand. Dan gaat het je blokkeren. Oftewel Verzet blokkeert de flow.Waar je aandacht aan besteedt, groeit. Investeer jij je aandacht in negatieve gevoelens door je er bijvoorbeeld tegen te verzetten, dan houdt het stand of wordt zelfs sterker. Kun je het laten zijn zoals het is, dan kan het voorbij gaan. Net als de wolken aan de hemel. Met deze houding ben je vanuit oordeelvrije aandacht aan het kijken naar je ervaring in plaats van er een etiket op te plakken.Ben je vanuit je organisatie nieuwsgierig wat Mindset allemaal voor je team of jezelf kan doen, dan is Insight Adventure de aangewezen partner om je hierin te begeleiden.Naast In-company training combineren we ook training met avontuurlijke activiteiten zoals bijvoorbeeld klimmen en abseilen. Door tijdens deze activiteiten buiten je comfortzone te komen kan het geleerde in de training optimaal toegepast worden.


Ben je vanuit je organisatie nieuwsgierig wat Mindset allemaal voor je team of jezelf kan doen, dan is Insight Adventure de aangewezen partner om je hierin te begeleiden.

Naast In-company training combineren we ook training met avontuurlijke activiteiten zoals bijvoorbeeld klimmen en abseilen. Door tijdens deze activiteiten buiten je comfortzone te komen kan het geleerde in de training optimaal toegepast worden.

De Piramide van Inzicht ®

Nieuw bij Insight Adventure!


Insight Adventure werkt sinds kort samen met het bedrijf WellVit WellVit, hét wellness en vitaliteitspodium voor werkgevers, werknemers en wellness professionals. WellVit richt zich op Bewegen, Beauty, Ontspannen, Vitaliteit en Persoonlijke ontwikkeling. Hier vind je snel en gemakkelijk de beste bedrijven en aanbiedingen, nieuwe trends en actuele informatie.

Insight Adventure nu ook op Twitter. Volg Evert Heintz en ontvang een paar keer per week een inspirerende twitter toegestuurd!

Bedrijfstraining The Power of Insight One day Experience In 1 dag duurzaam vitaliseren op een inspirerende locatie en leren om vanuit eigen kracht in je werk te staan. De gehele Piramide van Inzicht® komt hierbij aan bod. Andere locaties in heel Nederland zijn mogelijk.

Bedrijfstraining The Power of Insight 2-Days Experience 2 dagen ervaren en toepassen van de Piramide van Inzicht® gecombineerd met outdoor activiteiten in de Belgische Ardennen. Ervaar je eigen kracht en mogelijkheden en de eenvoud om ze in te passen in je dagelijkse werk.

De geleide meditatie- en ademhalings- CD "Insight Adventure" nu ook op I-tunes en digitaal te downloaden per nummer voor € 0.99 of de gehele CD voor € 8.99.Demo CD "Insight Adventure"


AGENDA INSIGHT ADVENTURE:

  • Wil jij ook een Villa Felderhof ervaring meemaken? Beleef dan het Wellnessweekend The Power of Insight in 2011. Een paar dagen even helemaal voor jezelf! en ..... een kado voor je leven in Chambre d'Hôte Le Paradis! Vanwege het grote succes afgelopen zomer hebben we nu ook in september 2011 een Wellnessweekend ingepland. Er zijn nog plaatsen beschikbaar dus geef je NU op als je jouw leven wilt vitaliseren en inspireren!
  • In september 2011 start er weer een nieuwe particuliere training The Power of Insight. Lees verder
  • Binnenkort is weer een nieuwe OPFRISAVOND om nieuwe energie en inspiratie op te doen! De datum is maandag 6 juni of donderdag 23 juni. Laat maar weten wanneer je erbij kunt zijn om de datum te bepalen.

Naast bovengenoemde trainingen verzorgt Insight Adventure diverse andere trainingen. De verschillende mogelijkheden hierbij zijn:


(Burnout) Coaching
Insight Adventure verzorgt individuele coaching binnen het bedrijfsleven en de overheid gericht op het gezond en gemotiveerd houden van de mensen binnen de organisatie en het herstellen van een burnout .

Evert Heintz
Wil je meer weten over de Training & Coaching van Insight
Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz. Mobiel: 0652171336
E-mail: evert@insightadventure.nl

Insight Adventure Training & Coaching
Jacob van Oostzanenstraat 10
1964ES Heemskerk
Tel:


Kent u iemand die interesse heeft in de maandelijkse Insight Adventure Inspiratiebrief? Stuur deze Inspiratiebrief dan door aan hem of haar om zich hier te kunnen inschrijven. Bedankt voor het nemen van dit initiatief!Uitschrijven Insight Adventure Nieuwsbrief