"Alles wat je nodig hebt, zit in jezelf."


Focus van de maand:
Alles wat ik onderneem, doe ik vanuit de 70% mindset.

Wat houdt de 70% mindset eigenlijk in zult u zich misschien afvragen? Op 130% acteren is toch veel beter? Of toch niet?

In de sport is bewegen op 70% van je uithoudingsvermogen het ritme waarop je het langst door kan blijven gaan. Tevens bouw je hiermee conditie op in plaats van het verbruiken van al je energievoorraden, waardoor je na 2 dagen een terugslag krijgt. Spinning is hierbij een goed voorbeeld.

70% toepassen in uw dagelijks leven betekent ruimte creëren om creatief te zijn, een balans vinden tussen ontspanning en inspanning om optimaal te presteren en tevens goed in uw vel zitten, waardoor u een positieve invloed op uw omgeving heeft. Wat zal dit betekenen voor uw organisatie als we het hebben over teambuilding en flow?

Hoe kan ik de 70% mindset realiseren in de praktijk van alledag?


  • 70% met sporten kunt u oefenen door te letten op uw ademhaling tijdens het sporten. Zolang u langer kunt blijven uitademen dan uw inademing tijdens het sporten functioneert u op 70%. Dit is goed voor de opbouw van uw conditie en tevens kunt u meer genieten van het moment.
  • 70% op uw werk betekent bewust de dingen die u doet vanuit aandacht te doen. Dus u bent zich bewust wat u aan het doen bent op het moment dat u het aan het doen bent. Dit bevordert uw creativiteit en u bent veel efficiënter en heeft meer overzicht om de juiste beslissingen te nemen.
  • 70% met lopen is te realiseren door bewust even iets minder snel te lopen dan u normaal gesproken doet. U heeft hierbij het gevoel dat u heel langzaam aan het lopen bent. Hiermee creëert u meer ruimte om vanuit rust de dag te beleven.

Bent u vanuit uw organisatie nieuwsgierig wat Mindset allemaal voor uw team of uzelf kan doen, dan is Insight Adventure de aangewezen partner om u hierin te begeleiden.

Naast In-company training combineren we ook training met avontuurlijke activiteiten zoals bijvoorbeeld klimmen en abseilen. Door tijdens deze activiteiten buiten uw comfortzone te komen kan het geleerde in de training optimaal toegepast worden.

Met behulp van De Piramide van Inzicht ®  kunnen we een op maat gemaakte training creëren afgestemd op de wensen van de organisatie of een coachingstraject gericht op uw individuele wensen.

Voor meer informatie over vitaliteitsmanagement kunt u vrijblijvend contact opnemen met Evert Heintz . En op onze website is meer te vinden over training & coaching op het gebied van onder andere Mindset.

De Piramide van Inzicht ®

 

Nieuw bij Insight Adventure!


Insight Adventure werkt sinds kort samen met het bedrijf WellVit WellVit, hét wellness en vitaliteitspodium voor werkgevers, werknemers en wellness professionals. WellVit richt zich op Bewegen, Beauty, Ontspannen, Vitaliteit en Persoonlijke ontwikkeling. Hier vind je snel en gemakkelijk de beste bedrijven en aanbiedingen, nieuwe trends en actuele informatie.

Insight Adventure nu ook op Twitter. Volg Evert Heintz en ontvang een paar keer per week een inspirerende twitter toegestuurd!

Bedrijfstraining The Power of Insight One day Experience In 1 dag duurzaam vitaliseren op een inspirerende locatie en leren om vanuit eigen kracht in je werk te staan. De gehele Piramide van Inzicht® komt hierbij aan bod. Andere locaties in heel Nederland zijn mogelijk.

Bedrijfstraining The Power of Insight 2-Days Experience 2 dagen ervaren en toepassen van de Piramide van Inzicht® gecombineerd met outdoor activiteiten in de Belgische Ardennen. Ervaar je eigen kracht en mogelijkheden en de eenvoud om ze in te passen in je dagelijkse werk.

De geleide meditatie- en ademhalings- CD "Insight Adventure" nu ook op I-tunes en digitaal te downloaden per nummer voor € 0.99 of de gehele CD voor € 8.99.Demo CD "Insight Adventure"


AGENDA INSIGHT ADVENTURE:

Wil jij de lente in 2011 optimaal van start gaan? Beleef dan het Wellnessweekend The Power of Insight in 2011. Een paar dagen even helemaal voor jezelf! en ..... een kado voor je leven! Vanwege het grote succes afgelopen zomer hebben we nu 3 Wellnessweekenden in 2011 ingepland om aan de vraag te kunnen voldoen. De maand april is inmiddels al volgeboekt dus geef je NU op als je jouw leven wilt veranderen! Voor mei en september zijn er nog plaatsen beschikbaar.

In september 2011 start er weer een nieuwe particuliere training The Power of Insight. Lees verder

Naast bovengenoemde trainingen verzorgt Insight Adventure diverse andere trainingen. De verschillende mogelijkheden hierbij zijn:


 

(Burnout) Coaching
Insight Adventure verzorgt individuele coaching binnen het bedrijfsleven en de overheid gericht op het gezond en gemotiveerd houden van de mensen binnen de organisatie en het herstellen van een burnout .

Evert Heintz
Wil je meer weten over de Training & Coaching van Insight
Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz. Mobiel: 0652171336
E-mail: evert@insightadventure.nl

Insight Adventure Training & Coaching
Jacob van Oostzanenstraat 10
1964ES Heemskerk
Tel:


Kent u iemand die interesse heeft in de maandelijkse Insight Adventure Inspiratiebrief? Stuur deze Inspiratiebrief dan door aan hem of haar om zich hier te kunnen inschrijven. Bedankt voor het nemen van dit initiatief!Uitschrijven Insight Adventure Nieuwsbrief