"Alles wat je nodig hebt, zit in jezelf."


Focus van de maand:
Kom in beweging. Het is gezond voor uw lijf en uw leden.

Wat er in Egypte gebeurt, is indrukwekkend. Wat er met u en uw organisatie gebeurt als u met De Piramide van Inzicht ® aan de slag gaat is ook indrukwekkend.

Vandaag nodig ik u uit om in beweging te komen, want zoals Socrates al zei "Een gezond lichaam betekent een gezonde geest." Oftewel vitale mensen zorgt voor een vitale organisatie. Een half uur beweging per dag is gezond voor u! We weten het allemaal, maar zet u dit weten ook om in daden? Ik wil u uitnodigen om hier niet teveel over na te denken en in beweging te komen?!

Een paar suggesties op een rij:

  • Wandelen in de natuur, even lekker uitwaaien.
  • Hardlopen/ joggen of sporten in het algemeen (samen met een vriend of vriendin een vast moment in de week plannen kan helpen als motivatie en is tevens een sociaal moment). Doe vooral iets wat u leuk vindt om te doen, dat maakt het gemakkelijker om het ook echt vol te blijven houden.
  • Dagelijks in de pauze op het werk buiten even een rondje wandelen samen met een collega. Meteen een mogelijkheid om even bij te praten.
  • Stap eens vaker op de fiets in plaats van de auto te nemen om bijvoorbeeld boodschappen te doen.
  • Een vorm van yoga beoefenen om uzelf lichamelijk en mentaal te versterken. Tevens brengt het doen van yoga uw energieniveau omhoog. In de training van Insight Adventure gebruiken we de 5 Tibetaanse Vitaliteitsoefeningen die in ongeveer 15 minuten per dag te doen zijn en heel effectief doorwerken op uw gezondheid in algehele zin. Ze worden ook wel de verjongingsrituelen genoemd om maar een positief bijeffect te noemen.
  • Dansen is ook een mogelijkheid en maakt u energiek en vrolijk.

Bent u vanuit uw organisatie nieuwsgierig wat Beweging voor uw team of uzelf kan doen, dan is Insight Adventure de aangewezen partner om u hierin te begeleiden.

Naast In-company training combineren we ook training met avontuurlijke activiteiten zoals bijvoorbeeld klimmen en abseilen. Door tijdens deze activiteiten buiten uw comfortzone te komen kan het geleerde in de training optimaal toegepast worden.

Met behulp van De Piramide van Inzicht ® kunnen we een op maat gemaakte training creëren afgestemd op de wensen van de organisatie of een coachingstraject gericht op uw individuele wensen.

Voor meer informatie over vitaliteitsmanagement kunt u vrijblijvend contact opnemen met Evert Heintz. En op onze website is meer te vinden over training & coaching op het gebied van onder andere Beweging.

De Piramide van Inzicht ®

 

Nieuw bij Insight Adventure!


Interview met Francois Boulangé over Insight Adventure.


Bedrijfstraining The Power of Insight One day Experience In 1 dag duurzaam vitaliseren op een inspirerende locatie en leren om vanuit eigen kracht in je werk te staan. De gehele Piramide van Inzicht® komt hierbij aan bod. Andere locaties in heel Nederland zijn mogelijk.

 

Bedrijfstraining The Power of Insight 2-Days Experience 2 dagen ervaren en toepassen van de Piramide van Inzicht® gecombineerd met outdoor activiteiten in de Belgische Ardennen. Ervaar je eigen kracht en mogelijkheden en de eenvoud om ze in te passen in je dagelijkse werk.

De geleide meditatie- en ademhalings- CD "Insight Adventure" nu ook op I-tunes en digitaal te downloaden per nummer voor € 0.99 of de gehele CD voor € 8.99.Demo CD "Insight Adventure"

AGENDA INSIGHT ADVENTURE:

Maandag 14 maart 2011: Opfrisavond The Power of Insight...... Een verfrissende avond als update van de training "The Power of Insight" die je gevolgd hebt. Lees verder

Wil jij de lente in 2011 optimaal van start gaan? Op 4 maart 2011 start er weer een nieuwe training The Power of Insight voor particulieren. Er is nog 1 plaats beschikbaar.

Wil je meer geluk ervaren? Je innerlijke kracht activeren? Gezond leven? Op zoek naar innerlijke rust en meer energie? ... dan nodig ik je van harte uit om de training The Power of Insight te volgen! Lees verder

Wellnessweekend The Power of Insight in 2011. Een paar dagen even helemaal voor jezelf! en ..... een kado voor je leven! Vanwege het grote succes afgelopen zomer hebben we besloten om 3 Wellnessweekenden in 2011 te plannen om aan de vraag te kunnen voldoen. De maand april is inmiddels al volgeboekt dus geef je NU op als je jouw leven wilt veranderen! Wil je meer geluk ervaren? Je innerlijke kracht activeren? Gezond leven? Op zoek naar innerlijke rust en meer energie?... dan nodig ik je van harte uit om het Wellnessweekend The Power of Insight te volgen! Lees verder

Naast bovengenoemde trainingen verzorgt Insight Adventure diverse andere trainingen. De verschillende mogelijkheden hierbij zijn:


 

 

 

 

 (Burnout) Coaching

Insight Adventure verzorgt individuele coaching binnen het bedrijfsleven en de overheid gericht op het gezond en gemotiveerd houden van de mensen binnen de organisatie en het herstellen van een burnout .

Evert Heintz
Wil je meer weten over de Training & Coaching van Insight
Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz. Mobiel: 0652171336
E-mail: evert@insightadventure.nl

Insight Adventure Training & Coaching
Jacob van Oostzanenstraat 10
1964ES Heemskerk
Tel:


Uitschrijven Insight Adventure Nieuwsbrief