"Alles wat je nodig hebt, zit in jezelf."


Focus van de maand:
Een ontspannen ademhaling zorgt voor een ontspannen leven 

Ademhaling wordt ookwel de motor van vitaliteit genoemd. Door een gezonde ademhaling voel je je fitter, heb je meer energie en ben je creatiever. In de dagelijkse praktijk hebben we echter een te snelle ademhaling als gevolg van stress, waardoor we juist moe worden. Door bewuster met je ademhaling om te gaan kun je ervoor zorgen dat je ook in de dagelijkse praktijk meer ontspanning creëert door een gezonder te ademhalen.

Ik nodig je uit om de volgende eenvoudige oefening de komende tijd dagelijks te doen. Je zult merken dat je meer energie krijgt en dat je je fitter voelt.

Doe 2x per dag gedurende 10 minuten de volgende ademhalingsoefening

  • Ga rechtop op een stoel zitten. Zet je voeten stevig op de grond.
  • Adem rustig in door je neus. Adem rustig uit door je mond in hetzelfde tempo als je inademing.
  • Verleng je ademhaling door van je mond een tuitje te maken.
  • Zorg ervoor dat je rustig blijft inademen.

Een goed moment om de 2e keer deze oefening te doen is vlak voor het slapengaan. Dit bevordert namelijk een goede nachtrust.

Door deze ademhaling dagelijks toe te passen zul je merken dat je ademhaling gedurende de dag veel natuurlijker en rustiger gaat verlopen. Tevens ga je hierdoor meer vet verbranden in plaats van suikers, waardoor de behoefte aan suiker minder wordt. Een te snelle ademhaling verbrandt namelijk veel meer suikers en minder vetten.

Op de CD Insight Adventure staan ook andere ademhalingsoefeningen die je helpen om je enrgieniveau omhoog te brengen. De nummers van de CD zijn apart te downloaden via iTunes.

Ben jij vanuit je organisatie nieuwsgierig wat Mindset voor je team of jezelf kan doen, dan is Insight Adventure de aangewezen partner om je hierin te begeleiden. Met behulp van De Piramide van Inzicht ® kunnen we een op maat gemaakte training creëren afgestemd op de wensen van de organisatie of een coachingstraject gericht op jouw individuele wensen.

Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact opnemen met Evert Heintz en op onze website is meer te vinden over training & coaching op het gebied van onder andere Ademhaling.

De Piramide van Inzicht ®

 

Nieuw bij Insight Adventure!


Interview met Francois Boulangé over Insight Adventure.


Bedrijfstraining The Power of Insight One day Experience In 1 dag duurzaam vitaliseren op een inspirerende locatie en leren om vanuit eigen kracht in je werk te staan. De gehele Piramide van Inzicht® komt hierbij aan bod. Andere locaties in heel Nederland zijn mogelijk.

 

Bedrijfstraining The Power of Insight 2-Days Experience 2 dagen ervaren en toepassen van de Piramide van Inzicht® gecombineerd met outdoor activiteiten in de Belgische Ardennen. Ervaar je eigen kracht en mogelijkheden en de eenvoud om ze in te passen in je dagelijkse werk.

De geleide meditatie- en ademhalings- CD "Insight Adventure" nu ook op I-tunes en digitaal te downloaden per nummer voor € 0.99 of de gehele CD voor € 8.99.Demo CD "Insight Adventure"

AGENDA INSIGHT ADVENTURE:

Maandag 14 maart 2011: Opfrisavond The Power of Insight...... Een verfrissende avond als update van de training "The Power of Insight" die je gevolgd hebt. Lees verder

Wil jij je goede voornemens in 2011 echt waarmaken? In februari 2011 starten er weer nieuwe trainingen “The Power of Insight” voor particulieren. Wil je meer geluk ervaren? Op zoek naar innerlijke rust? Je innerlijke kracht activeren? Gezond leven?... dan nodig ik je van harte uit om de training "The Power of Insight" te volgen! Lees verder

Wellnessweekend The Power of Insight in 2011. Een paar dagen even helemaal voor jezelf! en ..... een kado voor je leven! Vanwege het grote succes afgelopen zomer hebben we besloten om 3 Wellnessweekenden in 2011 te plannen om aan de vraag te kunnen voldoen. De maand april is inmiddels al volgeboekt dus geef je NU op als je jouw leven wilt veranderen! Wil je meer geluk ervaren? Je innerlijke kracht activeren? Gezond leven? Op zoek naar innerlijke rust en meer energie?... dan nodig ik je van harte uit om het Wellnessweekend The Power of Insight te volgen! Lees verder

Naast bovengenoemde trainingen verzorgt Insight Adventure diverse andere trainingen. De verschillende mogelijkheden hierbij zijn:


 

  

 

(Burnout) Coaching

Insight Adventure verzorgt individuele coaching binnen het bedrijfsleven en de overheid gericht op het gezond en gemotiveerd houden van de mensen binnen de organisatie en het herstellen van een burnout .

Evert Heintz
Wil je meer weten over de Training & Coaching van Insight
Adventure? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz. Mobiel: 0652171336
E-mail: evert@insightadventure.nl

Insight Adventure Training & Coaching
Jacob van Oostzanenstraat 10
1964ES Heemskerk
Tel:


Uitschrijven Insight Adventure Nieuwsbrief