Renault Captur 0.9 TCe Dynamique

Prijs
€ 9.950,-
Financieren
Autorapport
Kopen op afstand
Aankoopkeuring
Merk
Renault
Model
Captur
Uitvoering
0.9 TCe Dynamique
Kenteken
SR-526-H
Carrosserie
SUV
148.191km
Apk
Ja, tot 27-12-2025
Datum eerste toelating
27-12-2017
Bouwjaar
12-2017
Kleur
Grijs
5
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handmatig 5 versnellingen

Opmerkingen

Drive for change: dat is het motto bij Renault. En dat bewijst het merk met innovatieve techniek, maar ook met Frans gevoel voor styling. De aandrijving van deze Renault wordt verzorgd door een driecilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor.

Naast handmatige bediening kunt u belangrijke functies met uw stem bedienen dankzij de ingebouwde spraakbediening. Het navigatiesysteem loodst u snel naar uw reisdoel. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal als degene achter u te dicht op u zit. Ook handig en veilig bij het wisselen van rijbaan. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. De uitrusting van deze auto is met regensensor, cruise control, keyless entry, lederen stuur, boordcomputer en lederen versnellingspook behoorlijk compleet.

In de Renault Captur heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De Brake Assist haalt het maximum uit de remkracht van deze Renault Captur als zich een noodsituatie voordoet.

Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.Pure lijnen en een verzorgd interieur, het is de typische charme van een Franse auto. De aandrijving van deze Renault wordt verzorgd door een driecilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. In deze Renault profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor.

Bedient u de auto liever met uw stem? Dan is het goed om te weten dat spraakbediening aanwezig is. Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u altijd de juiste en snelste route vindt. De achteropkomend verkeer waarschuwing bewaakt de afstand tot achterliggers en geeft een signaal als er te weinig ruimte is. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. De uitrusting van deze auto is met regensensor, cruise control, keyless entry, lederen stuur, boordcomputer en lederen versnellingspook behoorlijk compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Renault Captur samen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.

Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.

  • ABS
  • Achterbank in delen neerklapbaar
  • Achterbank verstelbaar
  • Achteropkomend verkeer waarschuwing
  • Afwijkende dakkleur
  • Airbag bestuurder
  • Airbag passagier
  • Airbag(s) hoofd voor
  • Airbag(s) side voor
  • Airco automatisch
  • Anti Blokkeer Systeem
  • Anti Slip Control
  • Audio installatie
  • Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
  • Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • Boordcomputer
Motor
Brandstof
Benzine
Tankinhoud
45 liter
Vermogen
66 Kw / 90 Pk
Topsnelheid
171 km/h
Acceleratie
12.9 sec. 100 km/h
Verbruik
Gecombineerd 4.9 l/100km
113 g/km
Energie label
 C
Euro klasse
Euro 6
Transmissie
Handmatig 5 versnellingen
Aandrijving
Voorwiel
Cilinders
3 (898cc)
Koppel
135 Nm
Turbo
Ja
Exterieur
Kleur
Grijs
5
Gewicht
1148 kg
Wegenbelasting
€ 139.00 - € 151.00 / € 556.00 - € 604.00 per kwartaal / per jaar
Afmetingen
4122 mm x 1778 mm x 1566 mm
(lengte *breedte * hoogte)
Velgmaat
16 inch
Bandenmaat
Voor 205/60R16
Bandenmaat
Achter 205/60R16
Wielbasis
2610 mm
Spoorbreedte
Voor 1531 Achter 1516 mm
Aanhanger
Ongeremd 620 kg geremd 1200 kg
Interieur
5