$contendiv$

isabella Borgward De luxe

Prijs
Op aanvraag
Financieren
Autorapport
Merk
isabella
Model
Borgward
Uitvoering
De luxe
Kenteken
DG-98-58
Carrosserie
Sedan
37.253km
Apk
Ja
Datum eerste toelating
01-03-1958
Bouwjaar
03-1958
Kleur
Creme
Bekleding
Stof Beige
2
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handmatig

Opmerkingen

WELKOM
Van harte welkom bij AVS Bosch Car Service in Sliedrecht. Uw vertrouwde adres voor auto, bedrijfswagen en camper. Zowel voor aankoop als onderhoud.

- Bosch Car Service Autoverzekering
- Bosch Car Service Autofinanciering
- Bosch Car Service Excellent Garantie

ADVERTEREN
- De occasion advertenties op deze website zijn met de grootste zorg opgesteld. Toch kan het onverhoopt voorkomen dat een advertentie niet volledig is of een fout bevat. Daarom zijn alle advertenties onder voorbehoud van druk-, type- en spelfouten
- Wij streven er naar om alle auto's in goede staat af te leveren en te controleren op km stand en onderhoudshistorie.

BELASTINGVOORDELEN EN SUBSIDIES
- Bent u een particulier en koopt of private leaset u een volledig elektrische personenauto? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor de Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP). Deze regeling geldt voor nieuwe en gebruikte elektrische personenauto’s. Voor een gebruikte auto die u koopt, kunt u € 2.000 subsidie aanvragen.
- Voor elektrische auto’s en motoren gelden de volgende belastingvoordelen: geen aanschafbelasting; geen motorrijtuigenbelasting.
- Plug-in hybride: belastingvoordeel: Een plug-in hybride auto heet ook wel een plug-in hybrid electric vehicle (PHEV). Eigenaren van een plug-in hybride auto krijgen 50% korting op de motorrijtuigenbelasting. Dit geldt alleen voor auto’s met een minimale CO2-uitstoot die niet meer is dan 50 gram per kilometer.
- Kijk op de website van de Rijksoverheid (rvo.nl) voor de voorwaarden van de meest recente regelingen en beschikbaarheid en in hoeverre die van toepassing is op uw persoonlijke situatie.

Motor
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handmatig
Exterieur
Kleur
Creme
2
Wegenbelasting
€ 0,00 per kwartaal / per jaar
Interieur
Bekleding
Beige