Werkplaats Afspraak

ogenblik geduld...

Selecteer een datum

Grijs is bezet

Tijdelijk aangepaste openingstijden

Op korte termijn langs komen? Bel 0172240805

(bij benadering is voldoende)

Selecteer een soort afspraak.


Auto Garage in Alphen aan den Rijn - Werkplaats

Reparatie en onderhoud voor auto’s van alle merken

Wanneer u uw auto laat nakijken of repareren verwacht u van een auto garage dat u altijd terecht kunt en dat tegen een eerlijke prijs.

Dit is helaas niet altijd het geval.

Merkdealers richten zich voornamelijk op één automerk en hanteren hoge marges. Een zelfstandige (merkonafhankelijke) auto garage heeft deze nadelen niet.

Wij zijn een onafhankelijke garage in Alphen aan den Rijn waar u terecht kunt voor alle soorten onderhoud en reparaties van uw auto. Of u nou een Honda, Citroën of een ander automerk rijdt, bij ons wordt u altijd geholpen voor een marktconforme prijs.

We hebben géén gesloten werkplaats. Bij ons kunt u gewoon zien hoe we onderhoud of reparaties aan uw auto uitvoeren.

Waarom uw auto laten repareren of onderhouden bij Niecar?

 • 100% onafhankelijke garage in Alphen aan den Rijn
 • Alle soorten reparaties, onderhoud & APK-keuring
 • Persoonlijke service: Wij kennen de klant en hun auto
 • Multi merken garage: voor auto’s van alle automerken
 • Ook reparatie & onderhoud voor elektrische en hybride auto’s
 • Professionele apparatuur voor alle reparaties
 • Lager tarief dan merkdealers

Wij kennen uw auto en u kent onze werkplaats

U wordt in onze auto garage persoonlijk ontvangen door Niels van Nierop , uw gastheer met verstand van auto’s. Door sterk persoonlijk contact met de klant kennen we niet alleen de klant, maar ook de auto van de klant.

Doordat we de auto en zijn geschiedenis kennen, is het oplossen van een nieuw probleem een stuk sneller uitgevoerd. Dit heeft dus zowel voordelen voor uw auto als uw portemonnee.

Als klant kunt u gemakkelijk onze werkplaats betreden. We vinden het belangrijk dat u altijd de monteurs en uw auto kunt zien. Er wordt niks afgeschermd door een mooie grote servicedesk of een aparte winkelruimte. Onze werkplaats is een grote open keuken.

Alle soorten reparaties onderhoud

De vakkundige monteurs van Niecar voeren alle soorten reparaties en onderhoud uit. Door de kleinschaligheid spreekt u meteen met een specialist die u onder andere kan helpen met:

 • Onderhoudsbeurt op maat
 • Reparaties (wij repareren alles)
 • Airco service
 • Apk-keuring
 • Accu service
 • Nieuwe en gebruikte banden
 • Nieuwe ruiten en ruitreparaties
 • Audio inbouwen
 • Auto uitlijnen
 • Bandenspanning (ook TPMS systeem)

Wilt u in onze werkplaats wachten tijdens een repartie, onderhoudsbeurt of keuring? In veel gevallen is dit mogelijk. Soms neemt een reparatie maar weinig tijd in beslag. Dit kunt u altijd even navragen.

APK-keuring: Zo gedaan (30 - 45 minuten)

De APK-keuring is een wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid en het milieu te bevorderen.

Snel uw auto APK laten keuren terwijl u wacht?

Dat kan. Een APK-keuring op afspraak is namelijk binnen 45 minuten gerealiseerd. Wanneer de auto is goedgekeurd krijgt u een keuringsrapport en kunt u meteen weer met de auto de weg op.

Bij een afgekeurde auto vertellen we meteen hoe lang het duurt om de gebreken op te lossen en de daarbij horende reparatiekosten. We maken indien nodig een vervolgafspraak als u de auto door ons wilt laten repareren.

Onderhoudsbeurt op maat

Er zijn duizenden auto’s op de markt. Deze auto’s bestaan weer uit vele onderdelen. Ook de gebruikers van de auto’s verschillen erg van elkaar.

Er is daarom ook geen sprake meer van alleen maar een “kleine” of “grote” beurt. In veel gevallen gaat het om maatwerk. Een onderhoudsbeurt bij Niecar betekent een op maat gemaakte onderhoudsbeurt waar we rekening houden met zowel uw auto als uw wensen.

Onderdelen vervangen of installeren

Onze garage bestaat niet alleen uit onderhoud en reparaties. Het installeren en vervangen van onderdelen behoort ook tot de mogelijkheden.

Nieuwe banden aanbrengen, het vervangen van velgen of het installeren van audio doen we dagelijks.

Daarnaast hebben we ook een speciaal bandenhotel. Wij slaan uw extra setje(s) banden op in ons pand. U kunt ze op afspraak bij ons ophalen of op uw auto laten monteren, zonder lange wachttijden.

Persoonlijk advies nodig over uw auto?

Vraag ons naar de beste mogelijkheden voor uw auto.

Wij helpen u graag bij eventuele problemen met uw auto of geven extra informatie over de beste autobanden, velgen en andere auto-onderdelen.

Bel 0172 – 240 805 voor direct contact of bezoek onze autogarage in Alphen aan den Rijn.