APK KEURING


De APK keuring specialist regio Aalsmeer, Amstelveen en Amsterdam.

Wat wij u kunnen bieden:

- De scherpste prijs
- Altijd transparant: prijsopgaaf vooraf en geen verrassingen.
- Geen lange wachttijden.
- Onderhoud en onderdelen volgens fabrieksspecificaties.
- Altijd de hoogste kwaliteit onderhoud
- RDW erkend
- Garantie

Kleine beurt:

Bij een kleine beurt voeren wij de volgende werkzaamheden uit:

Claxon, Airbag, Pedaalrubber, Verlichting, Ruitensproeiers, Ruitenwissers, Bandenspanning, Remschijven, Remblokken, Remtrommel, Remvoering, Handrem, Uitlaatsysteem, Niveau Remvloeistof, Koelvloeistof niveau, Niveau stuurbekrachtigingsreservoir, Olie verversen, Oliefilter vervangen.

Jaarbeurt:

Is het alweer een jaar geleden dat uw auto de laatste onderhoudsbeurt heeft gehad? Dan adviseren wij de Jaar Beurt. Bij de Jaar Beurt wordt de olie ververst en het oliefilter vervangen. Daarnaast wordt de computer van uw auto uitgelezen en het motormanagementsysteem.
Uw auto wordt op alle belangrijke controlepunten gecontroleerd en er vindt een uitgebreide veiligheidscheck plaats. De wielen en diverse kappen rondom de motor worden gedemonteerd, waardoor alle onderdelen op de juiste manier gecontroleerd kunnen worden. De remmen worden gecontroleerd op slijtage en gangbaarheid en de service indicatie in de auto wordt teruggezet.
Naar aanleiding van de Jaar Beurt ontvangt u eventueel kosteloos een reparatieadvies.

Grote beurt:

Bij een grote beurt wordt uw auto gecontroleerd op meer dan 90 punten. Wij vervangen de filters en bougies en vullen de vloeistoffen. Bij een grote beurt kijken we ook of de distributieriem vervangen moet worden. Daarnaast controleren wij de uitlaat, remmen, verlichting, schokdempers en natuurlijk de banden.

Prijzen APK keuring:

- Kleine beurt vanaf €99
- Jaar beurt vanaf €130
- Grote beurt vanaf €199
- APK keuring benzine €25
- APK keuring diesel €35

Ons adres:

Pro Car Service
Aalsmeerderweg 285G
1432CN Aalsmeer
0297 26 95 93

Telefonisch bereikbaar van ma t/m vrij van 9:00 t/m 17:30 en zaterdag t/m 14:00.CONTACT

Heeft u interesse in een van onze diensten of heeft u een vraag. Via dit contactformulier kunt u ons een bericht sturen en wij zullen daar zo spoedig mogelijk op reageren.


Contact formulier

@