Voor onderhoud, reparatie en APK

Groenendal 4, UDEN

0413269647

AIRCO SERVICE

Autobedrijf Henk Verhoeven is gespecialiseerd in het onderhoud en vullen van de airco van uw (bedrijfs)auto. Hierbij maken wij gebruik van moderne, milieuvriendelijke apparatuur. Een airconditioning wordt tegenwoordig niet meer beschouwd als luxe. U rekent erop! Dit betekent echter niet dat het gebruik van de airco altijd gegarandeerd is... sterker nog, zonder onderhoud van uw airconditioning zult u binnen de kortste keren geconfronteerd worden met een defect systeem. En dat vaak als het u net niet uitkomt!

Voor een goed functionerende airco is het belangrijk dat het interieurfilter jaarlijks wordt vervangen. Hiermee voorkomt u nare geurtjes in uw auto. Laat uw airco in ieder geval één keer per jaar door ons controleren.

Prijzen voor het bijvullen: Een "klein systeem" tot 500 gram bijvullen € 55,00 Elke 100 gram meer € 5,00

Voorbeeld, een systeem van 800 gram bijvullen kost: De eerste 500 gram € 55,00 De rest van 300 gram (3X € 5,00) € 15.00 Totaal € 70,00

Prijzen voor het opnieuw vullen (bijvoorbeeld na een reparatie): Zal er een eerst lektest door middel van stikstof en vacumeren uitgevoerd worden € 20,00

Als extra gratis service voegen wij bij elke vulling een lekdetectiemiddel toe aan uw aircosysteem. Dit betekent voor u snellere en goedkopere diagnose aan uw aircosyteem.