Leasing


Een leasemaatschappij om de hoek…


Waar vindt u het nog. Een leasemaatschappij waar men u persoonlijk kent, waar u in de showroom kunt kijken of waar u na werktijd gewoon in de werkplaats kunt komen. Of waar u na werktijd even rustig over de offerte kunt spreken. Het lijkt in leaseland wel een unicum maar bij Autobedrijf John Boekelder is het de normaalste zaak van de wereld.


Laat ons uw lease-offerte maken en u zult zich verbazen!

Leasen bij Suzuki betekent gemak, zekerheid en eenvoud.

Wil je een Suzuki leasen? Dat kan via één eigen vast en vertrouwd aanspreekpunt, de Suzuki-dealer. Ook reparatie en onderhoud vind gewoon plaats bij de Suzuki-dealer. Hieronder vind je een overzicht van de vanafprijzen van al onze modellen. Ontdek de modellen en de aantrekkelijke voorwaarden van Suzuki.

(private) lease

Financieren? Minder ingewikkeld dan gedacht.

Komt u net iets tekort om de Suzuki van uw keuze aan te schaffen? Of wilt u uw geld liever voor een andere bestemming reserveren? Het is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld om uw auto te financieren: ruim 70% van alle verkochte auto’s in Nederland is gefinancierd!

Financiering

Suzuki All-inclusive: auto rijden voor een vast bedrag

Bij Suzuki All-inclusive rij je een nieuwe Suzuki voor een vast bedrag per maand. Het belangrijkste verschil met andere aanbieders is dat behalve de brandstof echt alle kosten in het maandbedrag zijn opgenomen. Dit geeft je de zekerheid dat je vooraf precies weet waar je aan toe bent. Daarnaast heb je het gemak dat alles voor je geregeld wordt bij de Suzuki-dealer. Je profiteert van het vakmanschap van de dealer en de betrouwbaarheid van het merk Suzuki.

verzekering